Büyük Bitcoin Tahmini 🔥 Max Keiser: Bitcoin 30.000 Dolara Yaklaşacak!

bitcoin fiyat tahmini, bitcoin haberleri

Keiser Raporu'nun sahibi Max Keizer, Bitcoin'in 28.000 dolara ulaşana kadar yükselmeyi bırakmayacağını tahmin etti. Ayrıca lider kripto para birimi Bitcoin'in altı haneli rakama değeceğine inanıyor.


Keiser Raporu'nun sahibi Max Keizer, 27 Temmuz'da bir dizi tweet'te Keiser Raporu'nun ünlü sunucusu, Bitcoin fiyatının 30.000 dolara yakın bir düzeltme döneminden sonra altı haneli rakama yöneldiğini tahmin etti.

Keiser Bitcoin Eleştirmenlerini Susturuyor

 
Bitcoin savunucusu Max Keiser, Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff'e bir tokat attı. ABD dolarına karşı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan altını kutlayan Schiff, daha önce Bitcoin'in yükselişini reddetmişti. Keiser'ın ve Schiff'in diğer argümanları için çok az zamanı vardı, aslında Bitcoin şüphecisinin gizlice altın seçiminden pişman olduğunu iddia ediyordu.

Pandemi artmaya devam ettikçe Bitcoin artmaya devam ediyor

Yazının yazıldığı sırada Bitcoin fiyatı 10.900 doların biraz üzerinde işlem görüyor. Ancak Keiser, Bitcoin'in 30.000 dolara ve ardından altı haneli rakama doğru gideceğini iddia ediyor. Bu yılın Mart ayının en kötü günlerinden birine tanık olan ve 4.000 doların altına düştüğünde önde gelen kripto para birimi BTC, o zamandan beri iyi bir performans gösterdi. COVID-19 salgını çoğu ülkede yavaşlamamış, ancak pazarlar açılmaya başlamış ve ekonomi birkaç ay bekletildikten sonra tekrar çalışmaya başladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version