Brave ve Japon Devi BitFlyer Ortaklık Kuruyor!

Brave ve Japon Devi BitFlyer Ortaklık Kuruyor

Gizlilik odaklı tarayıcı sağlayıcısı Brave ve Japonya'nın en büyük kripto borsası BitFlyer, ortak bir kripto para cüzdanı geliştirmek için ortaklık kurdu.

Gizlilik odaklı web tarayıcısı Brave ve Japonya'nın önde gelen kripto para borsası BitFlyer, Japon kullanıcıları için bir kripto para cüzdan geliştirmek için işbirliği yapıyor. Her iki şirket de Perşembe günü yaptığı açıklamada, Brave tarayıcı kullanıcıları için bir kripto para cüzdanı geliştirmeye başlayacaklarını açıkladı.

Planlanan işbirliklerinin detayları henüz tam olarak açıklanmadı, ancak Brave'nin şu anda yerel düzenlemeler nedeniyle Japon kullanıcılarına Basic Attention Token (BAT) ödüllendiremediğini belirtmek önemlidir. BitFlyer, BAT'ı Nisan ayında listelemişti.

Şirketler kripto para ve blockchain'i tanıtacak


Duyuru, her iki şirketin müşteriler arasında kripto para birimlerini ve blockchain teknolojisini tanımayı genişletmek ve müşteri rahatlığını artırmak için ortak bir pazarlama kampanyası başlatacağını belirtti. Brave Asia'nın pazarlama müdürü Ryotaro Chikaki, Japonya'daki kullanıcılara BAT vermek için lisans gerektirdiğinden şu anda BAT yerine BAT Puanları sunduklarını söyledi.

“Ortaklık, kripto parayı Japonya'daki daha fazla kişi için erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor.”

BitFlyer pazarlama müdürü Kenichi Nishimura, ortaklığın amacının kripto parayı Japonya'daki daha fazla kişi için erişilebilir hale getirmek olduğunu söyledi. Yeni bir rapora göre ülkenin en büyük dijital döviz şirketlerinden biri tarafından, blockchain sektörü geçen yıldan beri %30'un üzerinde büyüdü ortaya koydu. Doğu Asya ülkesi birkaç yıldır blockchain endüstrisinde büyümeye tanıklık ediyor. Endüstri için düzenleyici bir çerçeve oluşturan ve uygulayan birkaç ülkeden biridir. Monex Kripto Para Bankası'nın raporu, Mayıs 2020'den itibaren ülkede geçen yıl Temmuz ayında bildirilen 329 şirketten %30.7'lik bir artışla 430 Blockchain şirketi olduğunu ortaya koydu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version