Bitcoin Cash'te Trend Yönü Değişti mi? Düşüş Devam mı Edecek? 🔥

Bitcoin cash düşecek mi? Bch fiyat analizi

Kripto para piyasası, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, durgun fiyat hareketinden birkaç gün önce küçük bir yeniden yükselişi işaret etti. Altcoin pazarını takip etmek hız gerektiriyordu ve yeniden canlanma Bitcoin Cash, Tezos ve STEEM gibi altcoin'lere iyi geldi.

Bitcoin Cash [BCH]

BTC'nin popüler hard fork'u olan Bitcoin Cash, son birkaç ay içinde topsy-turvy bir fiyat hareketinin tadını çıkardı. Aslında, yükseliş trendini sürdürmek için tekrarlanan girişimlere rağmen, BCH Haziran ayının ilk haftasında en son ziyaret edilen bir fiyat seviyesi olan direnç seviyesinin çok altında bir fiyata işlem görmeye devam ediyordu. 

Çoğu altcoin gibi, BCH de Bitcoin'in liderliğini takip etti ve ikincisi grafiklerinde bir artış kaydetti. Aslında, BCH'nin son birkaç gün içinde %6'lık artışı, ondan önce gelen %6.4'lük bir düşüşün arkasına geldi.

Yukarıda belirtilen yükseliş, Bitcoin Cash'in teknik göstergeleri üzerinde de bir etki yarattı, hem Parabolik SAR hem de Relative Strength Index trend değişimine dikkat çekti. İlk noktalı işaretleyiciler, piyasa yükselişini göstermek için fiyat mumlarının çok altında iken, RSI aşırı alım ve aşırı satım bölgeleri arasında arabuluculuk yapıyordu.

Bitcoin Cash, Grayscale Investments'ın BCH Trust'ın hisselerinin finansal endüstri Düzenleme Kurumu (FINRA) tarafından halka açık listeleme için onaylandığını duyurması son haberler arasındaydı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version