Artık Güney Kore'de 13.000'den Fazla ATM'den TRON Çekilebiliyor!

Artık Güney Kore'de 13.000'den Fazla ATM'den TRON Çekilebiliyor
TRON ekosisteminin dokunaçları, dünya çapında erişimini genişletmeye devam ediyor. Son gelişme, TRON'un MeconCash ile güçlerini birleştirdi ve TRX ve JST'yi Kore Wonu için ülke çapında nakit noktalarında değiştirilebilir hale getirdi.

TRON, insanlar için çok yönlü dijital nakit olarak statüsünü mühürlemeye çalışırken 13.000'den fazla ATM, kripto-fiat swaplarını destekleyecek.

TRON Güney Koreli ATM'lere Geldi


TRON'un para birimi TRX para birimi, Justin Sun'ın kurduğu blockchain ekosisteminin erdemlerini ve gelecek yükseltmesini aktif olarak övünebileceği Asya genelinde geniş bir desteğe sahiptir.

TRON 4.0, işletmeler için gizlilik özellikleri, daha fazla ölçeklenebilirlik ve özelleştirilebilir yan zincirler getirecektir. TRON kullanıcıları hala öncelikle TRX'i ağdaki dApp'lerle etkileşim kurmak, borsalarda ticaret yapmak ve mal ve hizmet satın almak için kullanan tüketicilerdir.

Teknoloji meraklısı ve kripto para çılgını ulusun vatandaşları artık yerel Won için TRX ve JST'yi ihtiyaç duydukları anda ve istedikleri zaman alabilirler.

Justin Sun bu konu hakkında şunları söyledi:

TRON, MeconCash ile birlikte çalışmaya başlamaktan heyecan duyuyor. Kripto ödeme sistemlerinin yükselişi zaten burada ve misyonumuz düzenli insanların günlük yaşamlarında bu rahat ve basit ödeme yöntemine erişmelerine yardımcı olmak.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version