BitMEX CEO'su Arthur Hayes: Bu Bir Boğa Piyasası 🔥🔥🔥

BitMEX CEO'su Arthur Hayes: Bu Bir Boğa Piyasası


Önde gelen Bitcoin borsalarından biri olan Bitmex'in CEO'su Arthur Hayes, kripto para piyasasının mevcut durumunun yükseliş olduğunu doğruladı.

Bitcoin bugün 10.300 doların üzerinde işlem gördü ve doğal olarak, bu kripto para topluluğunda büyük bir heyecana yol açtı ve bunun kesin bir kanıtı, önde gelen bitcoin marj borsalarından biri olan Bitmex'in CEO'su Arthur Hayes bu konuda düşüncelerini ortaya koydu.

Arthur Hayes: It’s A F***** Bull Market

Bitmex'in CEO'su Arthur Hayes, eksantrik davranışları ve esprili yorumları ile tanınıyor. Çok kez de fikrini kendine özgü bir şekilde ifade etti.

Haziran ayının başında, Bitmex'in BCH / USD daimi sözleşmesini listelediği zaman, CEO konuyla ilgili şu yorumu yapmıştı:

BCHUSD fail şimdi aktif. Bitmexdotcom'un bir sonraki listesi hangi bokcoin olmalıdır?
Bugün ise Bitcoin, 10.300 doların üzerinde işlem gördü ve Arthur Hayes yine bir yorumda bulundu yorumu ise boğa piyasası olduğunu işaret ediyordu: It's a f***** bull market!

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version