Avusturya Telekom Devi A1 Bitcoin Ödeme Desteği Getiriyor!

Avusturya Telekom Devi A1 Bitcoin Ödeme Desteği Getiriyor

A1 Telekom yan kuruluşunun müşterileri artık Avusturya kripto ödeme işlemcisi Salamantex ile yakın zamanda yapılan bir işbirliğine dayanarak kripto para ödemeleri yapabilecek.

A1 Ödemesinde Kabul Edilen Bitcoin ve Diğer Kripto Paralar


Şirketin 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü yaptığı basın açıklamasında, A1 ödeme platformuna kripto para birimlerinin dahil edilmesi, şirketlere ödeme işlemleri yürütmek için daha fazla alternatif sunuyor.

A1 ödemenin mevcut çözümleri, kullanıcıların ana kredi kartlarını ve Çin'in Alipay gibi çevrim içi operatörlerini kullanarak ödeme işlemleri yapmalarını sağladı. Bitcoin (BTC), Ethereum(ETH) ve Dash(DASH) gibi kripto paraların eklenmesi, kullanıcıların Avusturya'daki 2.500'den fazla mağazada kripto para birimi kullanarak ödeme yapabileceği anlamına gelir.

A1 Payment ile Avusturya genelindeki işletmeler dijitalleşmeden ve dijital para birimlerinin artan kabulünden faydalanıyor. Artık sadece bir terminali olan şirketler, bu para birimlerini geleneksel ödeme yöntemleriyle birlikte kabul etme imkanına sahipler ve bu nedenle müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için en uygun donanıma sahipler.

Kripto para birimlerini kabul eden satıcılar, kripto para yoluyla ödenen tutarı gerçek zamanlı olarak dönüştürülerek Euro olarak alırlar. Ayrıca, kripto para konusunda uzman bilgisi gerekli değil ve kripto paraların kasadaki fiat'a dönüştürülmesi döviz kuru veya kur riski taşımamakta.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version