Ubisoft'tan UNICEF İçin Ethereum Tabanlı Oyun!

Ubisoft'tan UNICEF İçin Ethereum Tabanlı Oyun!
Fransız video oyunu şirketi Ubisoft, Rabbid Tokens adlı Ethereum tabanlı bir koleksiyon oyununu piyasaya sürdü. Yeni oyundan kazanılan tüm para Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu (UNICEF)'na paylaşılacağı ifade edildi.

Oyunun 5 dakikasını oynayan herkes delicesine eğlenceli ve büyüleyici bir dünyaya giriş yapacağını söylüyorlar.. En azından 5 ila 50 yaş arası çocuklar için. Bu durumda, oldukça popüler video oyunu karakterleri, daha büyük bir amaç olan finansal destek toplamak için ana teşvik sayılıyor. Artık herkes bir Rabbid Token yakalayabilir ve toplayabilirken, tüm işlemlerin dünya çapında muhtaç çocuklara yönelik farklı UNICEF kampanyalarının bir parçası olacağının garantisi var.

Görünüşe göre, yeni ETH tabanlı platform, daha önce popüler oyun CryptoKitties ile çok ortak noktaya sahip. Bir süre için, tahsil oyun o kadar popülerdi ki, çoklu hesaplamaları 2017'de Ethereum ağını bozdu.

Ubisoft Strategic Innovation Labs tarafından oluşturulan Rabbids Token, popüler Ethereum cüzdanlarına bağlanabilir.

Her şey oyunun resmi web sitesinde açıklandı. Kullanıcılar, RC-721 akıllı sözleşmeye dayalı tokenler olarak mevcut olan ETH'yi kullanarak Rabbids tokenleri satın alabilir.

Yardımlar İçin Blockchain Teknolojisi

UNICEF, uzun süredir yardıma ihtiyacı olan çocuklara yardımcı olmak için dünya çapında faaliyetler gösteriyor. 2019 yılında UNICEF, kripto para birimleri - Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) ile bağış kabul ettiğini açıklamıştı.

Yeni program, dünyanın dört bir yanındaki çocuklara fayda sağlayacak faaliyetleri desteklemek üzere tasarlanan UNICEF Kripto Para Fonu tarafından etkinleştirildi. Blockchain, dronlar, makine öğrenimi ve benzeri teknolojileri kullanan projeleri ele alan İnovasyon Fonu girişiminin bir parçası olduğu ifade edildi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version