Ripple (XRP) Yükselecek mi? | Bitcoin Cash Yakında %8'den Fazla Düşebilir

XRP Yükselecek mi?
XRP / USD nihayet iyileşme yolunda görünüyor. Bazı analistlere göre muhteşem bir ters Baş ve Omuz modeli oluşturduğu öne sürüldü. Öte yandan BCH / USD bir Death Cross oluşturdu.

Son birkaç hafta özellikle Ripple yatırımcıları için zor geçti. XRP / USD birkaç önemli destek seviyesinin altına düştü. Diğer Altcoinlerin çoğunun yükseliş yaşadığı bir zamanda, Ripple aşağıda kaymaya devam etti.

Bitcoin Cash veya BCH / USD ise son birkaç hafta içinde menzile bağlı bir şekilde hareket etti. Şimdi çok önemli bir teknik seviyede. Analistlere göre, ayılar BCH / USD'yi ele geçirirse eğer kısa sürede %8'den fazla düşebilir.

XRP / USD

Üçüncü en büyük kripto para birimi cazibesini geri kazanmış olabilir. XRP / USD dört saatlik zaman aralığı gösterir meydana getirilen tersine baş ve omuz model.

'Ters Baş ve Omuzlar ' güvenilir bir Boğa formasyonudur. Dört saatlik grafikte, taban çizgisi kesilir kesilmez XRPUSD'de hemen bir sıçrama olduğunu görebiliyoruz.


BCHUSD Bir Death Cross Oluşturuyor
BCHUSD için dört saatlik zaman aralığı 200 günlük hareketli ortalamada uzun süre sert bir direnç seviyesi olarak hareket ettiği gösteriler.

Şimdi Bitcoin Cash, 50 dönemlik SMA'nın 200 dönemlik SMA'yı geçtiği önemli bir noktadadır. Death Cross formasyonu olarak bilinir.

Death Cross, BCHUSD'de feci bir düşüşe neden olabilecek bir Ayı paternidir.

Bir sonraki destek seviyesi 225 dolar, dirençler 245 dolar ve 260 dolar.

Ancak, bazı analistlere göre Death Cross'un yürürlüğe girmesi için bir onay modeline ihtiyacı vardır. İşlem hacmi, ortalamadan daha yüksek olmalıdır. Şu anda, Bitcoin Cash için işlem gören hacimler ortalamanın altında.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version