Ripple, Uluslararası Ödeme Koridorunu Brezilya'ya Genişletebilir!

Ripple, Uluslararası Ödeme Koridorunu Brezilya'ya Genişletebilir!
Uluslararası ödeme devi Ripple Labs, uluslararası ödeme koridorunu gelecekte Güney Amerika ülkesi Brezilya'ya genişletebilir.

Ripple'ın Global Bankacılık Başkanı Marjan Delatinne, Future of Finance ile yaptığı röportajda Ripple'ın uluslararası ödeme koridoru ağını Brezilya'ya genişletebileceğini ima etti. Daha önce, Ripple'ın kendisini Brezilya'da daha fazla kuran diğer Latin Amerika ülkelerinde kullanılmasına yol açabileceği bildirildi. Ripple'ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmetleri üzerine bir tartışma sırasında Marjan, firmanın hizmetlerini “egzotik koridorlara” genişletmeyi planladığını söyledi; Delatinne daha sonra Filipinler ve Brezilya'yı özellikle “likiditeyi korumak istemediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuzda gerçekten para taşımak istediğiniz pazarlar” olarak adlandırdı.

Üç Brezilyalı firma halihazırda Ripple teknolojisini kullanıyor

Ripple, ödemeleri göndermek ve almak için RippleNet'i kullanan Bradesco, Banco Redimento ve Santander dahil olmak üzere üç Brezilyalı firma tarafından aktif olarak kullanılıyor. RippleNet, Ripple'ın blockchain tabanlı finansal hizmetler ağıdır. Ripple'ın Global Bankacılık Başkanı Marjan Delatinne, Ripple ODL'sinin yerel XRP jetonu ile birlikte sınır ötesi işlemlerde fiat para birimleri arasında bir “köprü” olarak kullanılabileceğine inanıyor. Daha önce, Brezilya merkez bankası başkanı Roberto Campos Neto, Ripple CEO'su Brad Garlinghouse ve kripto para şirketinin üç diğer temsilcisi ile bir video konferans yaptı.

Ripple, dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicileri yaratmaya devam ediyor

Ripple Labs'in İcra Kurulu Başkanı Brad Garlinghouse daha önce Ripple'ın uyum konusundaki vurgusunun blockchain ödeme devinin başarısının önemli bir parçası olduğunu açıkladı. CNN ile yaptığı röportajın başlarında Garlinghouse, “düzenleyiciler düzenleyici çerçeveleri atlattığınızı anladığında çok çabuk rahatlarlar.

Düzenleyicilerle ve bankalardaki üst düzey insanlarla görüştüğünü ve onlara kripto para özellikle XRP'nin nasıl kullanılabileceğini açıklayarak düzenlemeyi aşmamak için gerçek bir sorunu çözmek için kullanılabileceğini açıkladı. Ripple, XRP yatırımcılarının Ripple'ın kayıt dışı güvenlik çıkardığını iddia ettiği gibi yasal sorunlarla da karşı karşıya.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version