Otomatlardan Bitcoin ile Coca Cola Satın Almak mı? Gerçek Oldu!

Otomatlardan Bitcoin ile Coca Cola Satın Almak mı?
Coca Cola Amatil ve dijital varlık entegratörü Centrapay, Avustralyalıların ve Yeni Zelandalıların 2000'den fazla satış makinesinden Bitcoin ve diğer kripto para birimleriyle Coca Cola satın almalarını sağlamak için takım oluşturdu.

Bitcoin'in Kitlesel Kullanımını Teşvik Etmek


Salı günü yapılan basın açıklamasına göre, Amatil müşterileri artık Sylo Smart Cüzdan'ında Bitcoin ve diğer dijital varlıklara Avustralya ve Yeni Zelanda'da kurulu 2.000'den fazla otomattan herhangi birinde kullanabilecekleri bir ödeme seçeneği olarak sahipler.

Coca Cola Amatil, Asya Pasifik'teki en büyük şişeleme ve distribütördür. Firma şu anda 140 markayı desteklemektedir ve tahminen 270 milyon tüketiciye sahiptir ve bu da şüphesiz bitcoin ve kripto para birimlerine daha fazla kullanılma alanı yaratacaktır.

Centrapay ise tüketicilerin ve tüccarların kripto para birimlerini kullanarak günlük değer alışverişinde bulunmalarına yardımcı olan dijital bir varlık platformudur.

Centrapay CEO'su Jerome Faury'ye göre, zayıf kullanıcı deneyimleri ve entegrasyondaki karmaşıklıklar, kripto para birimlerinin ve web 3 teknolojilerinin benimsenmesinin önündeki engelleri ortadan kaldırmayı hedefliyorlar.

Her iki sorunu da çözdük. Centrapay, bu yeni değerli internetin sağlanmasına ve faydalarını hem tüketicilere hem de satıcılara getirmenin yolunda öncülük ediyor.


COVID-19'a Karşı Kripto Para Birimlerini Kullanma

Yeni koronavirüsün (COVID-19) patlak vermesi, WHO tarafından önerilen temassız ödemeleri teşvik ettikleri için kripto para birimleri için bir değişim aracı olarak mükemmel bir fırsat yarattı.

Kripto para birimlerinin Sylo Smart Wallet'a entegrasyonu, müşterilerin otomat makinelerinde sadece bir QR kod ödeme çubuğunu telefonlarının kamerasıyla (Sylo Smart Cüzdan yüklü olduğu sürece) taramaları gerektiğini garanti ettiğini ifade ediyorlar. Bu, insanların satın almak istediklerinde otomata dokunma sayısını önemli ölçüde azaltır.

Kripto paraların kullanımı otomatlarla fiziksel teması azaltmaya yardımcı olduğundan, entegrasyon virüsün yayılmasını çevreleyen hijyen endişelerini gidermeye yardımcı olur.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version