Icrypex ile Kripto Para Transfer Etmek Ücretsiz!

Bitcoin'i ücretsiz transfer etme
Başta lider kripto para birimi olan Bitcoin olmak üzere kripto paraları transfer etmek bazen Türk lirası bazında baktığımızda yüksek ücretler ile karşımıza çıkabiliyor. Türk kripto para borsalarından olan Icrypex ise bu noktada birçok  borsada olmayan ücretsiz kripto para transferi imkanını kullanıcılarına sunuyor.

Ayrıca ücretsiz olarak Ledger Wallet çekilişine de buradan katılabilirsiniz! http://bit.ly/LedgerHaziranÇekilişi

Türkiye'nin önde gelen kripto borsalarından olan Icrypex yatırımcı dostu uygulamalarıyla kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor! Ücretsiz olarak Bitcoin ve altcoinleri transfer edebileceğiniz gibi 7/24 çağrı merkezi imkanıyla kendini bir adım öne çıkarıyor. Bunun yanında Icrypex hakkında kampanyaları anlık olarak öğrenebileceğiniz ve Icrypex uzmanlarına ulaşabileceğiniz Telegram kanallarına da katılmayı unutmayın: http://bit.ly/icrypextelegram
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version