GE Aviation, COVID-19 için Blockchain Tabanlı Bir Çözümü Başlattı

GE Aviation, COVID-19 için Blockchain Tabanlı Bir Çözümü Başlattı
General Electric'in bir alt kuruluşu olan ve uçak motorları ve entegre sistemler geliştirmeye ve tedarik etmeye odaklanan GE Aviation (NYSE: GE), dağıtılmış bir defter teknolojisini (DLT) havayolu personeli ve yolcularının uygun sağlık taramasını sağlayan çözüm. Blockchain çözümü, 11 Haziran 2020 tarihli raporlara göre, havayolu şirketlerinin COVID-19 pandemisi arasında temizlenmesini de sağlıyor.

Blockchain ile COVID-19 Yayılmasını Önleme


Çeşitli ülkeler, havayolu, koronavirüs salgınının henüz tam olarak yer almamasına rağmen seyahat ediyor; GE Aviation, havayolu personelinin ve yolcuların doğru sağlık taramasını destekleyen bir çözüm geliştirmek ve aynı zamanda uçağın temizliğini izlemek için blockchain teknolojisine başvurdu.

İçin kaynaklar konuya yakın bir şekilde GE Havacılık ahırlarının blok zinciri çözümü, küresel salgın tarafından tahrip edilen havacılık sektörüne güven ve güveni geri getirmeyi, uçakların düzgün bir şekilde temizlenmesini ve gemideki hem işçilerin hem de yolcuların ölümcül COVID-19 virüsü taşımasını engellemeyi hedefliyor.

Özellikle, ekip yeni COVID-19 blok zinciri çözümünün esnek, kullanımı kolay ve tıbbi test agnostik olduğunu iddia ediyor, bu nedenle her türlü seyahat kurallarına ve yönetmeliklerine uygun olarak işlev görebiliyor.

Yenilikçi çözümün sunulması üzerine yorum yapan baş ticari yetkili GE Aviation'ın Dijital Grubu, blockchain çözümünün ölümcül hastalığın daha da yayılmasını önemli ölçüde önleyeceğini yineledi.

Ve şu şekilde ifade ediliyor:

Bu uygulama, havayolu ve havaalanı personelinin ve yolcuların tamamen COVID-19 için taranmasına yardımcı olmak için havacılık ekosistemindeki acil bir ihtiyacı karşılamaktadır. Seyahat eden halka güven ve güven aşılamak ve dünyayı tekrar işe alıp tekrar uçurabilmek için mümkün olduğunca denememiz gerekiyor.

Sonuçlar Gizliliği Artırmak İçin Şifreleniyor

Bir anda bazı tartışmalar ve eleştiriler Bill Gates liderliğindeki ID2020 Dünya çapında milyarlarca belgelenmemiş kişiye dijital kimlik sağladığını iddia eden proje, GE Aviation, çözümünün insanların kişisel bilgilerini ve test sonuçlarını, kurcalamaya karşı korumalı ve yetkisiz erişimden arınmış olmasını sağlamak için şifrelediğini açıkça belirtti.

GE Aviation'ın blockchain çözümleri Genel Müdürü David Havera şunları söyledi:

GE Aviation'ın veri ve analitik etki alanı uzmanlığını Microsoft Azure ve TE-FOOD'un blockchain teknolojisinin ölçeklenebilirliği ve güvenlik özellikleri ile birleştiriyoruz. Bu çözüm, uçakların temizlik geçmişini görüntülemelerine izin verdiği için havayolu yolcularına tam kontrol sağlıyor. Havayolları olayları gerçek zamanlı olarak kaydederek salgın kontrol altına alma ve denetlenebilir kayıtlar sağlayarak kontrol sahibi olur.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version