EToro CEO'suna Göre Global Borsalar Yakında Çökecek!

EToro CEO'suna Göre Global Borsalar Yakında Çökecek
Küresel hisse senedi piyasaları Mart 12'de yaşanan çöküşün ardından muhteşem bir seyir izledi. S&P 500 neredeyse tamamen toparlanırken, Nasdaq zaten tüm zamanların en yüksek seviyesini çiziyor.

Ancak, popüler ticaret platformu eToro'nun CEO'su Yoni Assia'ya göre, çoğunun beklediğinden daha erken bir olay var.

Wall Street'den Etkileyici Ralli


Bu yılın başında, koronavirüs (COVID-19) Çin'in ötesine yayılmaya başladı, ABD'ye ulaştı ve ABD'de yıkıcı bir etki yarattı. Çoğu ülke zorunlu karantinalar başlattı ve tüm endüstriler seyahat, turizm ve diğerleri de dahil olmak üzere düzenli operasyonlarını durduruldu.

Küresel borsalar düştükçe etki neredeyse anında hissedildi.

Ancak, ABD Federal Rezervi de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki hükümetler, kanamayı durdurmak için ekonomiye trilyonlarca dolar enjekte ederek harekete geçti. Birçok tanınmış ekonomist ve analist, 2008'dekinden daha kötü uzun vadeli bir kriz öngörüyor.

S&P 500 neredeyse tamamen iyileşmeyi başarırken, Nasdaq zaten tüm zamanların en yüksek seviyesini çiziyor. Aslında, ilk kez 10.000 puanını kırdı.

Küresel Borsalar Çökecek

Grafikler yeşile boyanmaya devam ederken dünyanın en büyük ticaret platformlarından biri olan eToro'nun CEO'su Yoni Assia, yatırımcıları potansiyel bir çökme konusunda uyardı.

Ayrıca inkar edilemez başka bir gerçeği de kabul etti. Para, benzeri görülmemiş miktarlarda basılıyor ve faiz oranları sıfır, dedi.

Yakın tarihli bir rapora göre, Hertz hisselerine sahip perakende yatırımcılar için en popüler araçlardan biri Robinhood hesabı olan kişilerin sayısı geçtiğimiz hafta neredeyse iki katına çıktı.

Tuhaf bir şekilde, HTZ'nin hızlı kazanımları, daha önce görülmemiş büyümesi nedeniyle 2017 kripto para trader'larını bile kıskandıracak şekildeydi.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version