Ethereum'da Kritik Seviye! 🔥

Ethereum'da Kritik Seviye
Ethereum (ETH) 9 Haziran'da hemen 247.827 $ direncinin üzerine çıkmasına rağmen, boğalar patlamayı sürdüremedi. Bu, daha yüksek seviyelerde talep eksikliğini göstermektedir. Fiyat yine 247.827 $ - 233.449 $ aralığına düştü.

Bununla birlikte, fiyat yükselen kanalın içinde kaldığı ve hareketli ortalamalar yükselmeye devam ettiği sürece, avantaj boğalarda kalıyor.

CoinMarketCap'te ikinci sıradaki kripto para birimi 20 günlük EMA'yı (231 $) yeniden başlatıyorsa, boğalar fiyatı 249.699 $ - 253.556 $ direnç bölgesinin üzerine itmeye çalışacak. Başarılı olursa, yükselen kanalın direnç hattına 280 dolarlık seviyeye doğru bir hareket olması muhtemeldir.

Tersine, eğer ayılar ETH / USD kurunu 20 günlük EMA'nın altına indirirse, yükseliş trendi çizgisine ve sonra 50 günlük basit hareketli ortalamaya (212 $) bir düşüş mümkündür. 50 günlük SMA'nın altında bir kırılma, trendde olası bir değişikliği işaret edecektir.


Ayrıca; Ethereum nedir ve nasıl satın alınır?
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version