ETH 2.0'dan Önce, Ethereum Yatırımcıları Stake İçin Hazır

ETH 2.0'dan Önce, Ethereum Yatırımcıları Stake İçin Hazır
Ethereum 2.0 yaklaşıyor. ETH 2.0 Serenity güncellemesi, protokolün PoS konsensüs algoritması epey bekleniyor. Teknologlar için bu hareket, ölçeklenebilir dApp geliştirmesine izin veren daha iyi, daha güvenli ve daha hızlı bir ağ anlamına gelirken, yatırımcıların ETH sermayesini kilitlemek için ödüller aldıklarından sevinmeleri için nedenleri var.

ATH Cüzdanları


Bir kripto para araştırma firması olan Arcane Research'ten alınan verilere göre, birçok cüzdanın 32 ETH veya daha fazlasına sahip olduğu ifade ediliyor. Sayı, yaklaşan ağ yükseltmesinde bir doğrulayıcı düğümünü çalıştırmak için gereken minimum ethereum miktarıdır.

Rapora göre, yatırımcıların ETH tarafından tahakkuk eden ilk faizlerinin yüzde 9'una kadar “faiz” beklediğini gösteriyor. Şimdiye kadar, Serenity'nin lansman tarihi henüz yayınlanmadı.

Yazının yazıldığı sırada, 120.000'den fazla cüzdan 32 ETH'nin üzerinde.

Ethereum analiz şirketi Nansen AI, verileri Arcane'ye sağladı. Nansen, muhtemelen bir katalizör görevi görecek ETH 2.0 gelişimi ile cüzdanlardaki artışın geçen yıla göre yüzde 13'ün üzerinde olduğunu belirtti.


Diğer yığın merkezli blok zincirlerinde görüldüğü gibi, borsalar yakında yatırımcılar ve Ethereum fanatikleri için benzer hizmetler sunabilir. Bu, doğrulayıcı düğümlerini kendileri ayarlayan kullanıcılar yerine, kripto paralarını bir exchange'e yatırabilir ve düğümleri kendileri için çalıştırmasını sağlayabilir (küçük bir ücret karşılığında).

Bazı eleştirmenler, Bitcoin'in madencilik ağında Çinli varlıkların hâkim olduğu gibi, olası staker merkezileşme endişelerini dile getiriyor. Ancak, bu tür korkular keşfedilmemiş bir bölge olmaya devam ediyor.

Bu arada, Nansen kurucusu Alex Svanevik anlattı:

Toplam ETH'nin büyük bir kısmı beklediğiniz gibi borsa cüzdanları tarafından tutuluyor. Özellikle, '32 ETH Club 'adresleri tarafından tutulan 105M ETH'den en az 32M ETH, değişim cüzdanları tarafından tutuluyor. - diğer bir deyişle, [% 30'dan fazla.]

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version