Elrond (ERD) Fiyatı Ortaklık Sonrası %35 Arttı ❗

Elrond (ERD) Fiyatı Ortaklık Sonrası %35 Arttı
Elcond'un (ERD) 2020'deki olumlu fiyat performansı, altcoin projesi küresel seyahat endüstrisindeki büyük oyuncularla yeni ortaklıklar duyurduğundan dolayı devam ediyor.

600 Havayollarında ERD ile Uçuş Ödemeleri


Elrond Ağ CEO'su Beniamin Mincu, iki tanınmış online seyahat acenteleri - Travala ve TravelbyBit ile projenin ortaklık haberini duyurdu. Açıklamaya göre, her iki şirket de Elrond'u platformlarına entegre ediyor ve kullanıcıların ERD kullanarak uçak bileti ve otel konaklaması satın almalarına izin veriyor.

Travala ve TravelbyBit ile ortaklık, müşterilere dünya çapında 600 havayoluna ve iki milyondan fazla otele maruz kalma potansiyeli taşıyacak. Gelişimi yorumlayan Mincu şunları kaydetti:

Seyahat alışkanlıklarındaki son değişiklikler Travala.com & TravelbyBit'i kullanıcılara daha uygun ödeme alternatifleri sunmak için çok özel bir konuma getiriyor. Elrond ekosistemi için büyük bir fırsat sunan ve ERD para birimi için önemli bir fayda sağlayan bu entegrasyon için çok heyecanlıyız.
Hem Travala hem de TravelbyBit, bir kripto para benimseme geçmişine sahip. Elrond mainnet lansmanı hem ERD hem de BUSD'nin her iki seyahat acentesi platformunda ödeme aracı olarak kabul edildiğini görecek. BUSD, Elrond ekosistemine entegrasyonu gören ilk stabilcoin.

İşbirliğinin bir parçası olarak, Elrond kullanıcıları Elrond token'larında 5.000 dolara kadar kazanma şansı elde etmek için ERD'nin her iki seyahat acentesinde de benimsenmesi konusundaki açıklamasını yaymaya davet ediyor. Uçak biletleri ve oteller için ERD ödemelerinin dahil edilmesi, ülkelerin yaz tatilinin başlangıcında COVID-19 seyahat kısıtlamalarını kaldırmaya doğru gittikleri bir zamanda da geldi.

Elrond Fiyatı

Açıklamanın ardından ERD fiyatı %35'lik bir artış yaşadı ve 2020'nin en yüksek seviyesi olan 0.004840 doları gördü. Gerçekten de, fiyat bugüne kadar neredeyse %150 arttı. Kripto para piyasasının değerinin yarısını kaybettiği Kara Perşembe (12 Mart 2020) 'den bu yana, token büyük bir toparlanma kaydetti ve bu süre zarfında neredeyse beş kat arttı.
Bugünkü fiyat artışı, sadece Haziran 2020'de yapılacak bir ortaklık açıklamasının ardından gerçekleşen ikinci dalgalanma.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version