Çin COVID-19'a Rağmen Blockchain'i Benimsemeye Devam Edecek

Çin COVID-19'a Rağmen Blockchain'i Benimsemeye Devam Edecek
Çin'deki dijital varlık endüstrisi, dünya çapında bir salgın sırasında bile kripto para birimlerinin yükselişine ilişkin olumlu ve iyimser durumda. Yeni bir araştırma, şirketlerin COVID-19'a rağmen nispeten daha proaktif ve blockchain üzerinde yükseldiğini ortaya koyuyor.

Ankete Katılan Şirketlerin %70'i Endüstriyel Blockchain'i Destekliyor, Çünkü… İyimserlik?


Xinhua'da yayınlanan yeni bir araştırmaya göre, önemli sayıda Çinli şirket, zorlu Covid-19 sırasında ve umarım sonrasında dijital varlıkların geliştirilmesi ve entegrasyonu konusunda ilgileri devam ediyor. Sonuçlar, blockchain ve dijital varlıklar ile ilgili projeleri olan 10 farklı sektördeki 350 Çinli şirketten geliyor.

Çalışma, katılımcıların %70'inin Covid-19 salgını sırasında ve sonrasında blockchain teknolojisinin gelişeceğini ve uzun süredir yükseliş eğilimini sürdüreceğini düşünüyor. %20'si ekonomik dönüm noktasının etkilerini en aza indirmenin makul bir yolu olarak bu tür projelere daha fazla yatırım yapacaklarına inanıyor.

Ankete katılan sektör uzmanlarının çoğu, “endüstriyel blockchain, herkesin katılabileceği bir blockchain sistemi değil, sosyal üretim işletmelerinin çekirdek gövdesine derinden hizmet etmektedir. İşletmeler arasında güvenilir bir veri ağı olarak blockchain, geleneksel merkezi veritabanlarının yapamayacağı sorunu çözmektedir. işletmeler arasında güven üretir ve çok partili işbirliğinin güven sorununu çözer. Bu nedenle giderek daha fazla girişim tarafından kabul ediliyor.

Çin Blockchain Gelişimlerine Devam Ediyor


Ankete göre; teknoloji, pandemi önleme, kontrol, izleme ve pandemi sırasında ve sonrasında açıkça önemli olan tıbbi kurumlara önemli veriler sağlamak da dahil olmak üzere çeşitli alanlarda ve kamu hizmetlerinde kullanışlı olabilir. Blockchain'i Çin'de geliştirmeye devam etmek için çok sayıda şirket var.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version