Brave, Koreli Pop Grubu BTS İş Birliği Yapıyor!

brave browser bts
Brave, bir Japon e-spor takımı ve K-Pop grubu BTS ile işbirliği yaparak Japonya'daki tarayıcısının özel bir sürümünü sunmaya hazırlanıyor.

Kripto para ile çalışan web tarayıcısı Brave, Japonya sakinleri için tarayıcısının sınırlı sayıda yayınlanması için tanınmış Kore pop grubu BTS ve Rush Gaming ile ortaklık kuruyor. Japonya'nın Nikkei gazete raporuna göre, Brave web tarayıcısı ve BTS, sadece Japonya'daki kullanıcılar için bir tarayıcı geliştirdi. Bu, Brave gibi gizlilik tabanlı bir tarayıcı ve Kore pop grubu arasında bilinen ilk işbirliği. Brave ve BTS, idoller ve hayranlar arasında yeni bir temas noktası bulmayı amaçlıyor.

Tarayıcı kullanıcıları reklam izleyerek puan kazanabilir

Nikkei raporuna göre, web tarayıcısı ve Koreli pop grubu BTS ve hayranları arasında yeni bir temas noktası bulmayı hedefliyor. Sınırlı sayıda üretilen tarayıcının kullanıcıları, Rush Gaming'in e-spor takımını desteklemek için reklam izleyerek puan kazanabilir. Web tarayıcısı, daha iyi gizlilik sağlamaya ve istenmeyen reklamları ve izleyicileri engellemeye odaklanan açık kaynaklı bir web tarayıcısıdır.

Brave aylık aktif kullanıcı sayısı geçen yıla göre %125 arttı

Kripto para ile çalışan web tarayıcısı Brave, aylık aktif kullanıcı sayısının geçen yıla göre %125 arttığını açıkladı. Bu ayın başlarında, Brave aylık aktif kullanıcılarının Mayıs sonuna kadar 15.4 milyona ulaştığını duyurdu. Günlük aktif kullanıcılar ise geçtiğimiz yıla göre %165 artarak 5.3 milyona ulaştı. Verilere göre, Brave Browser'ın toplam kullanıcılarının sadece %12,32'si yazılımın kripto para birimi özelliklerini kullanıyor. Şirketin kurucu ortağı ve CEO'su Brendan Eich, Brave masaüstünde başlatıldığında, masaüstü tarayıcı paylaşımının %40'ı olduğunu açıkladı. Brave tarayıcısına göre, reklamlarının 90 günlük ortalama tıklama oranı %9'dur ve sektör ortalamasının %2'sinden çok daha yüksektir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version