Bloomberg: Bitcoin 2020'de 20.000 Dolar Olacak! 🔥🔥🔥

Bloomberg: Bitcoin 2020'de 20.000 Dolar Olacak
Bloomberg'in son raporuna göre, Bitcoin yıl sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolar seviyesine ulaşmak ve onu kırmak üzere.

BTC'nin son birkaç ay içinde bir varlık olarak olgunlaştığını ve bunun da altınla artan benzerliklerin ve COVID-19 pandemisinin yol açtığı fiyat düşüşleri sırasındaki performansıyla desteklendiğini ekliyor.

BTC 20.000 Dolar


“Bitcoin'in yükselmemesi için bir ÅŸeylerin gerçekten yanlış gitmesi gerekiyor”

Rapora göre, BTC'nin 2020 fiyat geliÅŸmelerini 2016 yılındaki fiyatlarla karşılaÅŸtırarak, her iki yılda da bir yarılanma olayı gerçekleÅŸtiÄŸinden, Bloomberg, “Bitcoin, 2016 trendini takip ederse eÄŸer bu yıl rekor olan 20.000 dolara yaklaÅŸacaktır”

Ayrıca, sonuçta Bitcoin'in ATH'sine yaklaşık 20.000 $ 'a yol açan 2017 boğa koşusunu da gündeme getiriyor. Çeşitli göstergeleri birleştirerek dijital varlıkların performansını ölçen Bloomberg Galaxy Kripto Para Endeksi'ne (BGCI) göre, BTC'nin oranı şimdi (25) üç yıl öncesine göre daha yüksek (23). Bu nedenle, varlığın fiyatı imrenilen 20 bin dolarlık fiyatın ötesine geçebilir.

Bloomberg, varlığa yönelik artan ilgiye dayalı olarak yaklaÅŸan bir fiyat artışına atfedilebilecek iki özellik daha listeliyor. Ä°lk olarak, rapor kripto para borsalarında ve CME gibi düzenlenmiÅŸ platformlarda vadeli iÅŸlemlere olan ilginin arttığını gösteriyor. Bu, “yüksek fiyatlara doÄŸru bir eÄŸim” gösterdiÄŸi ifade ediliyor.

İkinci gösterge, artan sayıda aktif Bitcoin adresleridir. ATH'den 2017 sonundan ve 2018'in başından beri hala uzun bir yol olmasına rağmen, bu metrik önemli bir artış yaşadı ve şu anda iki yılın en yüksek seviyesinde.
Bitcoin, Altın, Petrol, Borsalar

Bu ayki yazısında Bloomberg, bir öncekinden altın ve Bitcoin tahminlerini ikiye katladı. Ä°ki varlık arasındaki yüksek benzerlik sayısı, birincil kripto para biriminin “2017 kazanımlarını uzun bir süre için konsolide edebileceÄŸini düşündürmektedir. Ancak, altın düşmedikçe, Bitcoin'in zirveye doÄŸru ilerlemesi muhtemeldir.”

Ham petrol ve bu yılın baÅŸlarında görülmemiÅŸ negatif bölgeye düşmesi BTC'yi “ana akım ve altının dijital eÅŸdeÄŸerine doÄŸru ilerlemeye” itebilir.

“Deflasyonist ve yedekliliÄŸe doÄŸru giden ana emtia karşısında fiat para birimi cinsinden artış için tasarlanan yeni bir teknolojiyi temsil eden Bitcoin fiyatı, ham petrole kıyasla yukarı doÄŸru seyredecek.

Koronavirüs, Bitcoin'in borsa ve ham petrole karşı olgunluğunu hızlandırıyor ve kripto para için fiyat takdirini destekliyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version