Bitmain'in kurucusu Jihan Wu, İşletme Ruhsatı ve Diğer Yasa Dışı Faaliyetleri Çalmakla Suçlanıyor

Bitmain'in kurucusu Jihan Wu, İşletme Ruhsatı ve Diğer Yasa Dışı Faaliyetleri Çalmakla Suçlanıyor
Bitmain'in dev kurucu ortağı Micree Zhan, şu anda bitcoin madencilik devinin kurucularından olan Jihan Wu hakkında bazı ciddi suçlamalar yaptı.

Çin merkezli bitcoin madencilik makine üreticisi Bitmain'in dev kurucu ortağı Micree Zhan, Jihan Wu'yu hırsızlık ve şirket parasının yanlış kullanımı dahil olmak üzere yasa dışı faaliyetlerde bulunmakla suçladı. Bitmain'de devam eden mevcut güç mücadelesi kripto para topluluğunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Bitmain'deki “iç savaş”, Micree Zhan'ın şirketteki önceki konumunu geri isteme yolunda küçük bir yasal savaş kazanması nedeniyle son birkaç ay içinde arttı.

Wu, Zhan'ı şirketten çıkarmak için bir hissedarlar toplantısı tasarladı

Micree Zhan'a göre, Wu'nun tek taraflı olarak oy haklarından çıkarıldığı ve şirket müdürü olarak görevinden alındığı bir hissedarlar toplantısı düzenlediği bildirildi. Micree Zhan da toplantının hiçbir zaman gerçekleşmediğini iddia etti. Bir dizi iddiada, göz ardı edilen kurucu ortak, Wu'nun Bitmain HK'yi devraldığını ve hiyerarşiyi değiştirmek için Pekin ofisinin mührü ile birlikte işletme ruhsatını çaldığını söyledi. Zhan'ın suçlamaları herhangi bir gerçeğe sahipse, Jihan Wu'nun başı belada. Zhan ayrıca Wu'yu şirket adına söylentiler yaymakla suçladı. Wu'nun iradesini yasaların üstüne koymaya alışık olduğunu belirtti. Yaptığı şey, yasayı bilmemesini yansıtıyor, dedi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version