Bitcoin Zengini Winklevoss Kardeşlerinin Yaşamı Film Oluyor!

Bitcoin Zengini Winklevoss Kardeşlerinin Yaşamı Film Oluyor!
Belki de bir çoğumuz Winklevoss kardeşlerinin isimlerini ilk defa Facebook ile duydu. Zamanında Facebook davasından aldıkları paranın büyük bir kısmı ile Bitcoin aldıkları iddia eden Winklevoss kardeşler 2014 yılında Gemini kripto para borsasını kurdu. Gemini borsası kurucularından olan Tyler ve Cameron Winklevoss kardeşlerinin yaşamı beyaz perdeye uyarlanıyor. Çekilmesi planlanan film Bitcoin Milyarderleri adlı bir kitaptan esinlenmiş.

Warner Bros'un eski başkanı Greg Silverman'a ait prodüksiyon şirketi olan Stampede Ventures, Winklevoss ikizleri ile birlikte önceden kitap haline getirilmiş olan Bitcoin Milyarderleri kitabında anlatıldığı gibi aktarılacak bir film çekileceği ifade edildi. Hollywood ünlü platformlarından olan Deadline'da yayımlanan bir habere göre, filmin yapımcılığını daha önceden Wonder Woman ve Aquaman gibi filmlerdeki çalışmalarıyla tanınan Jon Berg üstlenecek.

2019 yılında 
Amerikalı yazar Ben Mezrich tarafından kitap haline getirilen Bitcoin Milyarderleri Winklevoss kardeşlerinin kripto para milyarderler listesine girişi ve tüm yaşamlarını kaleme alıyor.
Winklevoss kardeşleri ve yaşamları
Winklevoss kardeşlerinin adını eminiz ki bir çoğumuz Facebook ile ilk defa duydu. Wiklevoss kardeşlerini 2010 yılında yayınlanan Sosyal Ağ (Social Network) ismindeki sosyal medya devi Facebook'un filmde görmüştük. Bu yeni çekilecek olan filmde ise Winklevoss kardeşlerinin Bitcoin ve kripto para ile yaşadıklarını göreceğiz.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version