Bitcoin Topluluğunda 12.000 Dolar İnancı mı Var?

Bitcoin Topluluğunda 12.000 Dolar İnancı mı Var?
Kripto para birimi dünyasında yatırımcı davranışı 12 bin dolar hedefi üzerine kurulmuş durumda. Bu davranış Salı günkü yükseliş iyimserliği ile tezatlık oluşturuyor.

Analistler, PayPal'ın kripto para birimi desteğini entegre etmek üzere olduğu söylentileriyle yakında bir yükseliş trendinin başlayabileceğinden umutlu görünüyor.

10.000 dolardan yüksek ve 12.000 dolara kadar olan bir yolculuk, köklü bir teoriydi ve Cointelegraph Markets’ten Keith Wareing ve Michaël van de Poppe, beş rakama çıkma olasılığını görenlerin arasındaydı.

Bununla birlikte, en son düşüşü hesaba katacak olursak BTC, 9.200 doların altına düşerek tehlikeye gireceğine dair güçlü bir senaryo da çiziyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version