Adam Back'ten Yok Artık Dedirten Bitcoin Tahmini! 😲

Adam Back'ten Yok Artık Dedirten Bitcoin Tahmini
Blockstream'in Kurucu Ortağı ve CEO'su Adam Back, Bitcoin'in dünyadaki mevcut ekonomik durum nedeniyle beş yıl içinde 300.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Bir röportajda, son zamanlarda BTC - Satoshi Nakamoto'nun arkasındaki gizemli kişi olduğu iddialarını da reddetti.

2025'e kadar Bitcoin 300.000 dolar mı?


Bloomberg ile yaptığı son röportajında, popüler kripto para birimi savunucusu Adam Back bitcoin madenciliği yaptığını itiraf etti, ancak onları satmıyor. Back'in Bitcoin'i elden çıkarmamasının nedeni, birincil dijital varlığın kurumsal yatırımcılar tarafından herhangi bir ek kabul edilmeden önümüzdeki beş yıl içinde 300.000 dolara yükselebileceği inancına bağlanabilir.

Bitcoin savunuvusu Adam Back şu ifadelerde bulundu:

Mevcut kurumsal çevre daha fazla kişinin riskten korunma hakkında düşünmesine neden olacak. Ve dünyada çok fazla para basarken Bitcoin değerini arttıracak.
Bitcoin'in piyasadaki konumunu, toplumdaki diğer yatırım fırsatlarının rolleriyle de karşılaştırdı.

Daha spesifik olarak, Back, tahvillerin “aşırı değerli” olabileceğini ve birçok insanın evden çalışacağını ve dolayısıyla gayrimenkul yatırımlarını daha riskli hale getirdiğini belirtti. Bu nedenle, “insanlar paranın değerini düşünmeye ve parayı korumanın yollarını aramaya” neden olur, bu da onları Bitcoin'e doğru itebilir.

Back ayrıca , çok uluslu yatırım bankası 
Goldman Sachs “Bitcoin dahil kripto para birimleri bir varlık sınıfı değil” ifadelerine de yer verdi. Raporun, “Dijital kıtlık ve Bitcoin hakkında faydalı olan şeyler hakkında bazı yanlış anlamalar gösterdiğini savundu. Bu, benimseme eğrisi açısından hala erken olduğunu gösteriyor.”

Back: Ben Satoshi Değilim


Kripto para topluluğu, Adam Back'in anonim Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden ve artan sayıda spekülasyona maruz kaldı. Back, biraz alaycı olsa da, röportaj sırasında onları reddetti.

Bununla birlikte, yaratıcısının kimliğinin bir gizem olarak kalması durumunda birincil kripto para birimi Bitcoin için daha iyi olduğunu belirtti:

Bu noktada Bitcoin'in kurucusunun bilinmemesi şahsen daha iyi; birçok insanın hiyerarşik bir zihniyeti var. Bir teknolojiyi okursanız, bir şirketin CEO'sunun kim olduğunu anlamaya çalışırsınız ve insanlar soru sormak ister.
Bitcoin daha çok dijital altın gibi olduğu için altının kurucusu olmasını istemezsiniz. Bitcoin'in meta benzeri bir algı sürdürmesi için, Satoshi'nin halktan uzak kalmasının çok iyi bir şey olduğunu düşünüyorum, dedi.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version