2021'de Google Coin Gelebilir mi? 🔥

2021'de Google Coin Gelebilir mi?
Facebook tarafından Libra token lansmanı hakkında bir çok açıklamadan sonra, birçok analist, Winklevoss kardeşler dahil, devlerin geri kalanının liderliğini takip edeceğine inanıyorlar.

Facebook Libra lansmanını açıklayan FANG ÅŸirketleri arasında ilk oldu. Kripto para topluluÄŸu genellikle geri kalan ÅŸirketlerin de harekete geçeceÄŸine inanıyor. Tabii ki, 2020'de “blockchain” ve “kripto para birimi” gibi terimler hala birçok insana yabancı. Ancak, bildiÄŸimiz gibi Amazon, Google, Facebook ve Netflix, en iyi olma fırsatı söz konusu olduÄŸunda bir adımı atmaktan asla çekinmez.

Birçok insan, Bitcoin'in çoğumuz için ilk kripto para birimi olmasına ve dijital altın olarak kabul edilmesine rağmen, geleceğin merkez bankalarının ve dev şirketlerin elinde olacağını tahmin ediyor. Token'ların arkasında büyük bir şirketin adı varsa satın alma olasılığı daha yüksek olan kaynakları ve potansiyel kullanıcıları da oluyor. Ünlü Winklevoss kardeşler, tüm bu şirketlerin 2021'in sonuna kadar bir token çıkaracağını ifade ediyor.

Google, dev bir makine ve zaten bankacılık ürünlerinde analitik özelliklerini uygulamak için çalışıyor. Bu yıl piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bunu ve Facebook'un token'ını düşünün ve bu lansmanın Bitcoin için ne kadar tehdit edici olduğunu göreceksiniz. Bu büyük bir rekabet.

Google Coin ABD doları karşısında


Dünyanın dört bir yanındaki bankaların Libra projesi ile ilgili temel kaygısı, ABD dolarının nasıl olabileceÄŸidir. Birçok AB ve ABD yetkilisi bu endiÅŸeyi dile getirdi. Facebook CEO'su, Libra kripto para biriminin yalnızca ABD dolarının daha istikrarlı olmasına yardımcı olacağını belirtti. Google coin aynı nedenden dolayı riskli gibi görünebilir.


Verilerinizin güvenliği ve uzlaşmaya karşı savunmasızlığı


Google'ın kendini kötü niyetli araçlardan koruması için büyük bir bütçesi olduğunu söylemek gerekir. En iyi mühendislerden bazıları şirketle çalışmak istiyor ve uzmanlıkları büyük teknolojik kaynaklarla birleştiğinde kağıt üzerinde üst düzey koruma sağlıyor. Ancak, gerçekten mükemmel mi? Potansiyel olarak binlerce insanın bilgisini nasıl açığa çıkarabileceği konusunda endişeleriniz varsa, Google coin ile neyin yanlış gidebileceğini düşünün. İlgili noktaları Kripto Sözlük TV ile birlikte ele alalım.

Şirket, kullanıcıların eylemlerini izleyip üç yıl önce reklam şirketlerine satarak yaklaşık 90 milyar dolar kazandığı bildirdi. Sadece web tabanlı hizmetleri değil, genel olarak mobil uygulamaları ve Android telefonları da göz önüne alırsanız, 2020'de bu bilgiler çok daha değerlidir.

Şirketi kesinlikle etik dışı olmakla suçlamıyoruz, yasalara göre hareket ediyor, ancak Google'dan bilgi almak ve karaborsada satmak için çok uzun süredir çaba gösterek hackerlar var.

Google, en son teknoloji departmanıyla tam olarak aynı olmak üzere CIA ile ilişkilidir. Bu ortaklık da potansiyel bir risktir. Google arama veya Gmail kullandığınızda karşımıza çıkan tüm hedefli reklamları düşünün. Bazı insanlar, bir şey satın almayı düşündüğünüz anda, arama yapmaya çalıştığınızda reklam göreceğinizin şakasını yapıyorlar. Tipik kullanıcı davranışınızdan yola çıkarak depolanan tüm verileri hayal edin. Finansal varlık ile birlikte tehlikeli bir kombinasyon. Ayrıca, şirketin tarayıcısındaki çerezleri ve gizli modu da unutmayın, bu da diğer web sitelerinin aramalarınızı ve eylemlerinizi izlemesine izin verir.

Günün sonunda, yalnızca Google coin yaygınlaşacaksa kendimiz hakkında ne kadar bilgi verebileceğimizi düşünebiliriz ve potansiyel kullanıcıların miktarını göz önünde bulundurarak, bilgi sızdırılırsa tam bir felaket olacaktır.

Ancak olumlu tarafından bakarsak eğer FANG şirketlerinin etkisi potansiyel olarak geniş kitleye kripto para birimlerini ulaştırmaya yardımcı olabilir. Tim Draper, FANG şirketleri geride kaldığında kripto parayı geleneksel paralar kadar kullanmanın daha erken mümkün olacağına inanıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version