Samsung ve Gemini Ortaklığı! 🔥🔥🔥

Samsung Gemini ortaklığı
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ABD merkezli popüler exchange Gemini ile iş yaparak kripto para birimi ile ilgili ortaklıklarına devam ediyor. Winklevoss kardeşler tarafından kurulan dijital varlık girişimi, Samsung'un Blockchain Cüzdanına entegre olan ilk borsa oldu.

Samsung Gemini ile İş Ortaklığı


Bugünkü rapora göre, entegrasyon, ABD ve Kanada'dan Samsung Blockchain Cüzdan kullanıcılarının tekrar giriş yapmak zorunda kalmadan Gemini mobil uygulamasına bağlanmasına izin verecek. Bundan sonra, müşteriler çeşitli dijital varlıkları satın alabilir, satabilir ve ticaret yapabilirler.

Duyuruya göre, Güney Kore konglomerası, daha fazla kişinin blok zincir ve kripto para ekosistemine girmesi için basit, güvenli ve uygun bir geçit sağlamak için başka bir adım atıyor.

2019'da tanıtılan Samsung Blockchain Cüzdan, şirketin en başarılı telefonlarından ve tabletlerinden bazılarıyla çalışıyor. Gemini uygulaması, amiral gemisi Samsung Galaxy S20 serisine ve yeni Galaxy Z Flip'e dahil edilecek, ancak Verizon Communication Inc.'in ağında çalışmaz.

“Kripto para sadece bir teknoloji değil; bu bir harekettir. Kripto para'nın dünya çapında daha fazla kişiye daha fazla seçenek, bağımsızlık ve fırsat vaadini getirmek için Samsung ile çalışmaktan gurur duyuyoruz. Şimdi, Samsung Blockchain Cüzdan müşterileri Gemini'de basit, zarif ve güvenli bir şekilde kripto para satın alabilirler.” Gemini CEO'su Tyler Winklevoss söyledi.


Samsung'un Kripto Para İlgisi


Bugünkü duyuru, teknoloji devinin kişisel verileri ve mobil bankacılık ve kripto para birimi işlemleri gibi fintech faaliyetlerini korumak için tasarlanmış en yeni güvenlik yongası çözümünü tanıtmasından sadece günler sonra geliyor.

Samsung Electronics'te Sistem LSU pazarlamasından sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Dongho Shin'e göre, dijital varlık işlemleri, mobil bankacılık ve hisse senedi ticareti, kullanıcıların herhangi bir endişe duymadan çalışabilmeleri için en son yenilikleri ve son teknoloji çözümleri gerektirir.

Kripto para birimi işlemleri için gelişmiş koruma sağlamanın yanı sıra, çip sıkı güvenlik gereksinimleri gerektiren çeşitli diğer uygulamalarda kullanılacak. Bunlar arasında amiral gemisi akıllı telefonlar, e-pasaportlar ve kripto para birimi varlıkları için donanım cüzdanları yer alıyor.

Samsung'un popüler blockchain projesi olan TRON Vakfı ile son zamanlardaki işbirliğini ekleyen teknoloji devi, aslında kripto para birimi ile ilgili çeşitli girişimlere kapılarını açıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version