Mark Zuckerberg Libra Projesi Hakkında Konuştu!

Mark Zuckerberg Libra Projesi Hakkında Konuştu
Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, hissedarlar toplantısında kripto para projesi Libra sosyal medya devinin para kazanmasına nasıl yardımcı olacağını açıkladı.

Hissedar toplantısında dev sosyal medya sitesi Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg Libra kripto para projesi, şirkete daha fazla reklam geliri getirecek dedi. Öte yandan Çin, Libra'nın dünya para biriminin geleceği olabileceğini savunan zorlukların ele alındığı bir kitap yayınladı. Facebook'un hissedarlar toplantısında nasıl daha fazla gelir elde etmesine yardımcı olacağı sorulduğunda Zuckerberg, Libra sosyal medya şirketinin e-ticaret üzerindeki potansiyel etkisine ve reklam gelirleri üzerindeki etkisinden bahsetti.

“Facebook reklamlar için belirli bir ücret almıyor ve bunun yerine bir teklif sistemi ile çalışıyor.”

Sosyal medya devi Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, Facebook'un reklamlar için belirli bir fiyat talep etmediğini ve bunun yerine reklam vermeye çalışan her işletmenin reklam alanı için rekabet etmek için teklif vereceği bir teklif sistemi ile çalıştığını söyledi. Zuckerberg'e göre, sistem “mümkün olan en düşük fiyatı” almalarını sağlıyor. Facebook'taki reklamlar, bu sayede işletmeler için daha değerli hale geldi.


Çinli yetkililer Libra'nın dünya para biriminin geleceği olma potansiyeli olduğunu düşünüyor


Daha önce kriptosozluktv.com'da bildirildiği gibi, Çin'deki bir eğitim kurumu, hükümet yetkililerini dijital para birimi konusunda eğitmek ve Libra projesi gibi ortaya çıkan zorluklarla başa çıkmak için politika önlemleri önermek için bir kitap yayınladı. Uzmanlar, Libra kripto para projesinin kamu-özel sektör ortaklığının mükemmel bir örneği olduğunu ve dünya para biriminin geleceği olma potansiyeline sahip olduğunu iddia ediyor. Çin Halk Bankası, son beş yıldır DC / EP olarak adlandırılan kendi dijital para birimini geliştiriyor ve ve neredeyse çıkartmak üzere. Çin merkez bankası lansmanın resmi tarihini açıklamadı, ancak yakında lanse edilmesi bekleniyor. Çinli yetkililer Libra'nın yuan'ın etkisini artırma çabalarının önüne geçebileceğini savunuyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version