Libra Derneği Robert Werner'i Genel Danışman Olarak Atadı

Libra Derneği Robert Werner'i Genel Danışman Olarak Atadı
Libra Derneği, Robert Werner'i kripto para projesine rehberlik etmek ve düzenleyicileri devreye almak için Genel Danışman olarak atadı.

İsviçre merkezli kripto para projesi Libra Association Salı günü yaptığı açıklamada, Robert Werner'i General Danışman olarak atadığını ve şirkete stabilcoin Libra için regülatörleri getirmeye çalıştığını açıkladı. Robert Werner, hem kamu hem de özel sektörde çalıştığı için düzenleyici, mali suça uyma ve uygulama konusunda geniş deneyime sahiptir. Libra Derneğine Baş Hukuk Müşaviri olarak katılmadan önce Robert Werner, GRH Danışmanlık'ın kurucusu ve CEO'suydu.

Werner çeşitli önde gelen firmalarda liderlik pozisyonlarında bulundu

Libra Derneğine katılmadan önce Robert Werner, HSBC ve Goldman Sachs gibi tanınmış finansal kurumlarda liderlik pozisyonlarında bulundu. Goldman Sachs'ın Politika, Gizlilik ve Düzenleyici İlişkiler Kurumsal Yöneticisidir. Werner yaptığı açıklamada, küresel ödeme ortamını milyarlarca insanı güçlendirmek için dönüştürmeye çalışırken Libra Derneği'ne katılma fırsatına minnettar olduğunu söyledi. Ayrıca, kariyerini mali suçlarla mücadeleye ve karmaşık kuruluşların hem devlette hem de özel sektörde mevzuata uyum sağlamalarına yardımcı olduğunu belirtti. Böyle etkili bir projeye anlamlı katkıda bulunmayı dört gözle beklediğini söyledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version