Kripto Paralara Kadınların İlgisi Arttı!

Kripto Paralara Kadınların İlgisi Arttı!
Blockchain ve kripto para, çok sayıda erkek gördüğümüz iki küredir. Bununla birlikte, bu yıl kripto para birimi endüstrisine girmek isteyen kadın sayısı da arttı. 

Kripto para topluluğundaki kadınların oranı Ocak ve Nisan ayları arasında %40'ten fazla arttığı ifade ediliyor. 

BTC'ye Kadınlardan Daha Fazla Yatırım


Geçen yıl anket şirketlerinden biri BTC'ye yatırım yapanların %43'ünün kadın olduğunu gösteren istatistikler yayınlamıştı. Şu anda, finansal durum oldukça sıkı ve dünya nüfusu emlak, kripto para ve altına güvenmeye başladı. Araştırmacılar, kadınların mevcut ekonomi konusunda aşırı iyimser olmadıklarına ve bu yüzden kripto parayı bu yıl bir çözüm olarak görüyorlar. Dijital varlıklar birçok insan için diğer yatırım türlerinden daha güvenli görünebilir.

Yatırım fırsatları caziptir ve pazar BTC ile kadınları dijital para dünyasına girmeye ve gelir elde etmeye davet eder nitelikte. Kripto para talebi sürekli artıyor. 12 Mart kara perşembede BTC 3.800 dolara kadar düşmüştü, sonrasında Bitcoin'in değeri iki katından fazla arttı ve süreç sadece iki ay sürdü. Büyük olaylardan biri olan halving ise pazara daha fazla sayıda yatırımcı çeken başka bir tetikleyici oldu. Dahası, analistler kadınların temel becerilere hakim olduklarını, değişiklikleri ve dalgalanmaları öngörmeyi öğrendiklerini ortaya koydu.

Ticaret Kadınlar İçin Harika Bir Faaliyettir


Bithumb, bu yıl kadın müşteri sayısında %30 büyüme fark eden borsalardan biri. Bazılarının kripto paraların oynaklığı ve sistemin teknik yönü hakkında daha fazla bilgi edinmesi gerekebilir. Bununla birlikte, Bitcoin'in bir alternatif olarak hizmet edebileceğini anlıyorlar ve ona yatırım yapmak başarıya yol açabilir. Geleneksel ekonomi ve menkul kıymetler, dünya pandemiden sonra iyileşecek kadar güvenilir görünmüyor. Kadınlar ise bu noktada yeni olasılıkları aktif olarak keşfediyorlar.

Kadın katılımcılarda artışa tanıklık eden bir diğer borsa da CEX.io. Giderek daha fazla platform gerçeği teyit etmeye hazır ve EXMO bu eğilimin küresel olduğuna seviniyor. Yaşları 18 ile 44 arasında değişmekte olup bazıları diğer aile üyeleri ve arkadaşlar sayesinde ticaret yapmaya başladığını itiraf etmektedir.

CoinCorner, kadın kullanıcıların büyümesini de rapor ediyor ve sayıları rapor ediyor ve artışları yıl başından önce tahmin ettiklerinden daha da yüksek. Sonuç olarak, kripto para borsalarına kaydolmaya ve ticaret yapmaya istekli olan kadın sayısının en yakın gelecekte çok daha artması muhtemeldir.

OKCoin hizmetlerini hem cinsiyetlere hem de tüm yaş gruplarına sunmaktadır. Marka, kadın trafiğinde yüzde seksen artış olduğunu doğruladı. Neredeyse yarısı yeni üyeler ve yaşları 25 ile 34 arasında değişiyor.

Bitfinex'in yeni kadın katılımcıların büyüme oranı yüzde yüz arttı, bu da kadınlar arasında BTC'ye gerçek bir ilgi gösterdi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version