Koronavirüs Sonrası Kripto Para: Tarih Bize Ders Veriyor

Koronavirüs Sonrası Kripto Para: Tarih Bize Ders Veriyor
Kriptosozluktv.com - İstatistikler, finansal kuruluşlara güvenmeyen kişilerin sayısının ve fonlarını koruma yeteneklerinin arttığını gösteriyor. Artık politikacıların akıllı politikalar yürütebileceklerine dair inanç azalıyor. Bundan da fazlası, dünyanın her yerinde milyonlarca insan kitle iletişim araçlarının yeterince doğru olmayan bilgiler sunduğunu düşünüyor. Tüm bu sorunlar birkaç ay önce dünya genelinde yetkililerin koronavirüs sorunlarını görmezden geldiğini ve ülke nüfusunu korumak için doğru önlemleri almadığını insanlık gördü.

Tarih Bize Ders Veriyor


Gezegenimizin yaşadığı ilk kriz bu değil. On iki yıl önce dünyada özellikle ABD'de aileleri gelir ve işsiz bırakan ciddi bir mali felaket yaşandı. Merkezi kurumların çoğunluğu çıkarlarını daha önemli bulmuş ve yardıma ihtiyacı olan sıradan insanları terk etmişti.

Her türlü kriz insanların hayatını mahveder. Ayrıca finansal sisteme ve istikrarımızla ilgili kararlar alan insanlara olan güvenimizi de mahvediyorlar. Neyse ki, 2008'den sonra insanlar ilk önce kripto para birimini öğrendi. Bankaların varlıklarını koruyamadıklarını fark ettiler. En çok yapısal bir seviye için istedikleri şey kendi gelecekleri, kaderleri ve paraları üzerinde kontrol sahibi olmaktı.

On iki yıl önce meydana gelen krizi ve COVID-19'u karşılaştırabiliriz. Birçok benzer yön ve sorun var. Salgın hastalıklar sonucunda dünya genelinde toplumlar finansal organların güvenimize değmeyeceğini anlamıştı. İnsanları daha önce pek çok kez başarısızlığa uğrattılar. Yetkililer tepki vermedi - soruna kayıtsız kaldılar ve geç kaldığında harekete geçmeye başladılar. Özellikle ABD'de bazı politikalar halka oldukça zarar verdi ve vermeye devam ediyor.

Çok fazla karışıklık ve odak eksikliği olduğu için dünya gelende politikacıların da başarısız olduğunu gördük. Artık dünya genelinde yüzlerce hastanenin insanların hayatını kurtarmak için yeterli ekipmana sahip olmadığını biliyoruz. Politikacılar hastalıkla mücadele için herhangi bir strateji geliştirmeyi başaramadılar.

Son olarak, kitle iletişim araçları başarısız olan başka bir kurumdu. Çoğu kaynak krizi görmezden geldi ve olduğundan daha az ciddi görünmesini sağladı. Dünyanın birçok ülkesinde muhabirler insanlara COVID-19'un düşündüğümüz kadar kötü olmadığını söylediler. Bununla birlikte, istatistikler durumun tehlikeli olduğunu ve koronavirüs risklerinin dehşet verici olduğunu kanıtladı. Medyanın insanları zamanında bilgilendirememesi, insanları televizyonda gördüklerinin ve gazetelerde okuduklarının çoğunun yalan olduğuna inandırdı.

Kripto Para Endüstrisi Tarafından Sunulan Çözümler


Aynı zamanda, kripto para piyasası her zaman başka bir yaklaşıma sahipti ve en kötü sonuç için hazırlandı. Artık merkezi ve merkezi olmayan sistemler arasındaki farkı hissetmek için kripto para uzmanı olmak gerekmiyor. Şu anda, kripto para topluluğunun sunduğu tek etkili çıkış yolu gibi görünüyor. Kripto para piyasası, finansal organlarının yapamayacağı şeylerin çoğunu gerçekleştirebilir.

Artık merkezi bankalara güvenmeyen insanlar kripto para dünyasına dönecek ve özelliklerini kullanmaya başlayacak. Yakında dünya genelinde toplumlar zaten kripto para birimleri, blockchain teknolojileri ile uğraşan ve kripto para endüstrisine yabancı olmayanları takip edecek. Türkiye'de de alınan hızlı ve başarılı aksiyonlardan biri olan çevrim içi eğitimi toplumumuz deneyimledi.


Son olarak, kripto para piyasası uzaktan çalışma ve istikrarlı gelirler sunabilir. Dünya krizden evrilebilir. Mesele, modern teknolojilerin sunduğu fırsatları değerlendirmektir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version