Hükümetler Kripto Para Birimlerini Gerçekten Anlıyor mu?

Hükümetler Kripto Para Birimlerini Gerçekten Anlıyor mu?
Bitcoin ilk kez 2008'de piyasaya sürüldüğünde, çılgınlık çoğunlukla teknoloji meraklılarıyla sınırlıydı. Ardından Bitcoin'de şu an bize komik gelecek rakamlarda yükselişler başladı ve sonrasında yeni bir para birimi daha ortaya çıktı: Ethereum Sonucunda kripto para piyasası ortaya çıktı, hükümetler gerçeğine uyanmaya başladı. Bobby Lee'ye göre, Çin hükümeti ağın nasıl çalıştığını kavrayamamış gibi görünüyor. Bitcoin ilk sunulmasından bu yana on yıl geçti ve Çin hükümeti, Bitcoin veya kripto paraların nasıl çalıştığını kavrayamadığını ifade etti.

Çin'de Ne Oldu?

Bitcoin fiyatlarının ilk kez yükselmeye başladığı 2013 yılı civarında, Çin Komünist Partisi, Bobby ve ortaklarına fiyatı düşürme talimatı verdi. Nasıl çalıştığını bilmiyorlardı ve kripto para piyasasını düzenlemekle ilgilenmiyoruz. Fiyatlar düştüğünde işler normalleşti. Bununla birlikte, 2016 yılında, Bitcoin'in fiyatının 1000 doların üzerine çıktığı, Çin Komünist Partisi tekrar kendisini çağırdığını ifade etti. Bobby Lee 8 yıl sonra bile hükümetin piyasanın nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikri olmadığını ve fiyatları düşürmek için kripto borsalarının beklediğini açıkladı. Dünya genelinde çalışan merkezi olmayan bir sistem fikri, başlarının elinde tutamadığı bir şeydi. Bale Kripto para ve BTC Vakfı, Çin hükümetinden, bunları başka bir para birimi gibi düzenlemeleri için tekrar tekrar talepte bulundu. Bu talepler henüz sonuç vermedi.

Bobby Lee kimdir?

Bobby Lee, Ballet Crypto'nun Kurucusu ve CEO'sudur. Bobby aynı zamanda dünyadaki Bitcoin ağını düzenleyen BTC Vakfı'nın yönetim kurulu üyesidir. Kripto paralarla uzun süredir çalışıyor ve merkezi olmayan para birimlerinin vokal destekçisi.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version