Halving Sürecinde Bitcoin Alımlarında Yaşanan Gelişmeler 🔥

icrypex
Icrypex kripto para borsası bilgilendirici blog yazıları paylaşmaya devam ediyor ve Kriptosozluktv.com olarak biz de o yazıları sizlere taşıyoruz. Icrypex'e ait bu yazıda ise 12 Mayıs'ta gerçekleşen Bitcoin halving sürecinde Bitcoin alımlarında yaşanan gelişmeleri anlatıyor. Keyifli okumalar. 😊 

Icrypex Telegram: http://bit.ly/icrypextelegram
2 Şanslı Kişiye Ledger Hediye: http://bit.ly/LedgerMayısCekilisi


Kripto para piyasalarının uzun zamandır beklediği gelişme Bitcoin halving 12 Mayıs’ta yaşandı. Halving sonrası piyasanın yeniden dengelenme sürecinde olduğunu ve yönünü belirlemeye çalıştığını görüyoruz. Peki bu ivmelenme yukarı doğru mu yoksa aşağı yönlü mü olacak? Bunu öngörmek adına piyasada yaşanan gelişmelere kısaca değineceğiz.

Öncelikle, halving sonrası kripto para piyasası için güzel haberler ABD’nin finans merkezi Wall Street’ten gelmeye başladı. Wall Street Journal’da yayınlanan dünyanın en büyük yatırım bankalarından birisi olan JP Morgan’ın bitcoin alımı için fon oluşturduğu haberini kripto para piyasası için son derece olumlu yorumlayabiliriz. Ayrıca yine ABD’den ünlü yatırımcı Paul Tudor Jones için olduğu gibi farklı bitcoin yatırımı haberleri de geliyor.

Diğer taraftan halving sonrası dikkat çeken bir değişiklik de bitcoin yatırımcılarının borsalarda tuttukları bitcoin'lerini kendi cüzdanlarına çekiyor olması. Yatırımcılarını bunu HODL yapmak amacıyla gerçekleştirdiklerini değerlendirebiliriz. Bu yatırımlarını bitcoin cinsinden tutmak istediklerini hatta belki de ilave bitcoin yatırımları yaptıklarına işaret ediyor diyebiliriz. Görünen o ki, yatırımcılar halving sonrası genel olarak kripto para piyasasında yukarı yönlü bir hareket bekliyorlar.


Yazının devamı: https://bit.ly/3g53b5L

Icrypex Telegram: http://bit.ly/icrypextelegram
2 Şanslı Kişiye Ledger Hediyehttp://bit.ly/LedgerMayısCekilisi
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version