Avrupa Ülkelerinin Bitcoin İlgisi

Avrupa Ülkelerinin Bitcoin İlgisi
İnsanlar Bitcoin halving'inin sonrasını merak ediyor ve Bitcoin yarılanmasının onlara ne getireceğini görmek istiyorlar. Büyük etkinliğe birkaç gün kaldı.

Analistler ve Bitcoin ile uğraşan herkes sonuçları tahmin etmeye devam ediyor.

En ilgili katılımcıların Avrupa sakinleri ve özellikle kıtanın orta ve batı kısımları olduğu anlaşılıyor. Bitcoin, birçok ülke vatandaşının uzun süredir kullandığı para birimi.

Son zamanlarda BTC'ye olan ilgisi özellikle büyük olan ilk beş Avrupa ülkesinin listesi:

Avusturya

Ülke her zaman BTC'yi merak ediyordu. Son iki hafta içinde, aktif olarak kripto para birimi ile ilgili bilgileri arıyor.

Avusturya bir AB üyesi. Bununla birlikte, ulusun geri kalanından öne çıkmasını sağlayan BTC'yi destekliyor.

Başkenti Viyana olan Avusturya şimdilerde BTC varlıkları için özel bir konum olmakta. Buna, son üç yıldır Viyana'da faaliyet gösteren bir BTC bankası da dahildir.

Estonya

Estonya Bitcoin konusunda çok ileride ve vatandaşları dijital olarak iyi bilgilendiriliyor. Buradaki politika yeterince hoşgörülü ve sadık. Aynı zamanda, hükümet alanı genişletmeli ve BTC için daha da davetkar hale getirmelidir.

Bazı katılımcılar şemayı ve süreci oldukça karmaşık bulmaktadır. Buna rağmen, insanlar kripto para endüstrisinde meydana gelen olayları dört gözle bekliyor.

Slovenya

Burası en ilgili BTC kullanıcılarını ve hayranlarını görebileceğiniz bir ülkedir. Ülke, bir Bitcoin anıtı ve Bitstamp borsasına sahiptir.

Slovenya, Kruna adlı fiat para birimini kullanıyor. Paralarının güçlü bir pozisyonu var. Slovenya, 2019'da ülke çapındaki mağazaların Bitcoin ödemelerini kabul etmesine izin verdi.

Hollanda

Ülke Bitcoin konusunda tartışmalarla doludur. Bir yandan, kripto para birimi ile oldukça ilgileniyor. Öte yandan hükümet, baskıcı tedbirler ve aşırı katı düzenlemeler uyguluyor.

Ülke pek çok başlangıç ​​projesi gördü, oldukça başarılı ve benzersiz projeler. Ancak, yetkililer henüz BTC kullanımını tolere etmeye hazır değiller. Bununla birlikte, kripto paralar konusunda sıkı kontrol ve denetim altında olmadığını iddia ediyorlar.

Örneğin, yetkililer Bestmixer olarak bilinen kripto para karıştırma hizmetini yasakladı. Neyse ki, ülke aynı zamanda Bitcoin City projesi ile de ünlü durumda, bu da piyasayı en yakın gelecekte durumun daha iyi olması için değişeceğine inandırıyor.

İsviçre

Bitcoin'e karşı İsviçre kadar sadık ve hoşgörülü olabilecek ülke sayısı azdır. Analistlere göre, ülke BTC'yi olabildiğince öğrenmek istiyor ve daha fazla ayrıntı için Google'ı çok fazla kullanıyor.

İsviçre halkı kripto paraları kolayca kabul etti. Düzenleyici sistemler kripto para pazarının büyümesine izin veriyor. Bu da tüm ülkeyi ve sistemini daha ilerici ve modern hale getiriyor.

İsviçre halkı, büyük piyasa oyuncularının çoğuna hala cazip gelen fikir olan Crypto Valley adlı projesiyle gurur duyuyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version