Avrupa'daki Bitcoin Madencileri Endüstri Bilgilerini Paylaşıyor

Avrupa'daki Bitcoin Madencileri Endüstri Bilgilerini Paylaşıyor
AB'nin önde gelen madencileri yerel uzmanlıklarını ve mevcut ticaret anlayışını paylaşıyorlar.

Kâr amacı gütmeyen araştırma enstitüsü dGen, bir rapor halinde bilgi topladı ve Avrupalı ​​kripto para madencilerinin bölgede Rusya ve Çin ile karşılaştırıldığında daha yüksek enerji fiyatlarını dikkate aldığını, hükümet kalıcılığı, katı karar verme ve güçlü güvenlik gibi faktörlerle telafi edildiğini gösterdi.

Yapılan araştırmalar, Avrupa merkezli çok sayıda madencinin şu anda önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin bloğunun ödülünü ikiye katlamaya hazır olduğunu keşfetti ve daha yüksek elektrik enerjisi maliyetlerinin birkaç madenciyi yüksek performanslı teknolojilerle finanse etmek zorunda bıraktığını vurguladı.

Poolin Başkan Yardımcısı Alejandro De La Torre, Heller'in bakış açısını yineledi. Yetkili, "istikrarlı yönetim, şeffaf veya güvenli yasalar ve ticarete başlamada basitlik düzeyinin artmasının" avantajlarının madencilere Avrupa'nın sayısız tasarruf ve faydalarından bahsetti.

Genesis Madencilik bölümünün başkanı Philip Salter, 
şu sözlerle onayladı:

Politik süreklilik riskleri azaltır ve yenilenebilir bazlardan gelen elektrik enerjisinin büyük bir kısmı nihayetinde onu en üst (veya düşük maliyetli) alternatif haline getirir.
Öte yandan, GmbH temsilcisi Denis Rusinovich, Amerika'nın madencilere Avrupa ile ilgili parasal hizmetler konusunda daha fazla fırsat önerdiğini belirtti:
Avrupalı ​​madenciler için en büyük sorun; ticaret, bankacılık, düzenlenmiş ürünler ve en önemlisi madenciler için finansman fırsatlarında etkili bir genişleme olduğu için ABD'ye karşı zayıf bir ekosistem var.
F2Pool temsilcisi, Avrupa'dan madencilerin yüksek kaliteli ve etkili araçlara yatırım yapma gereği nedeniyle halving sonrasına dayanma konusunda eşsiz bir fırsata sahip olduklarını belirtti:
Avrupa Bitcoin Hashing çiftlikleri ortalama olarak daha yüksek enerji fiyatlarına sahipler, buna göre hızla yükselmeye, daha operasyonel yazılım kullanmaya eğilimlidirler, ayrıca genel olarak yerel meteorolojik koşullardan yararlanmak için veri merkezlerini iyileştirmişlerdir
Rusinovich, halving sürecini "önceden belirlenmiş bir tetikleyici durum" olarak tanımlıyor ve dünya çapındaki madencilik uzmanlarının "yaklaşmakta olan tehdit için finansal riskten korunmanın yanı sıra elektrik maliyetini düşürmek, yenilikçi ve daha yetkin ekipman satın almaya" hazırlandığını iddia ediyor.

Genesis Madencilik Şube Başkanı Philipp Salter ayrıca yarığın tüm AB madencileri üzerinde aynı etkiye sahip olacağını belirtti.

Ve şöyle devam etti:


Operasyonel ücretler öncekilerden daha fazla zorunluluk olacak, bu yüzden şu anda ucuz, yenilenebilir güç kaynakları kullanan AB madencileri sonunda lider olacak!
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version