Antminer S9 Serisi Modelleri İçin Bakım Hizmeti Durduruldu

Antminer S9 Serisi Modelleri İçin Bakım Hizmeti Durduruldu
Antminer resmen S9 serisi modeller için bakım hizmetleri sunmayı bıraktığını açıkladı. Geçen ay Bitmain, bazı madencilik modellerine bakım hizmeti vermeyi bırakacağını açıkladı. Ayrıca, 10 Haziran 2020'den itibaren E3 için bakım hizmetleri vermeyi durduracak.
S9 serisi piyasadaki en verimli madencilik cihazlarından biridir

S9 serisi, makine kralı olarak da bilinir. Piyasadaki en verimli madenci olarak belirtiliyor. Diğer madencilere kıyasla daha az enerji harcar.

Rapora göre, dünyada yaklaşık 40.000 madenci
 Antminer madenciliği makinesini kullanıyor. Madencilerin %70'inin de S9 madencilik makinesini kullandığı ifade ediliyor.

Geçen ay Bitmain, 10 Mayıs 2020'den itibaren bazı madencilik modellerine bakım hizmeti vermeyi bırakacağını açıklamıştı. Modeller arasında A3, B3, D3, DR3, DR5, G1, G2, L3, L3 ++ L5, R1, R3, R4, S1, S3, S5, S7, S9, S9I, S9J, S11, T9 +, T11, V9, X3, Z9MINI, Z9.

E3 için bakım hizmetleri de duracak


Ayrıca, 10 Haziran 2020'den itibaren E3 için bakım hizmetleri vermeyi durduracak. Bu adım, madencilerin piyasa değişiklikleri veya teknolojik yeniliklerin zorluklarını çözmelerine yardımcı olmak için atıldı.

Son zamanlarda bir rapor, Antminer S9'ların Bitcoin'in toplam ağ karma oranının yaklaşık % 23'üne katkıda bulunduğunu ortaya koydu. Bununla birlikte, toplam ağ karma gücünün %78'i olan 2018'deki katkının sadece yarısından biraz daha azdır.

Antminer, 12.93TH / s karma oranıyla pazardaki en güçlü madencidir. Bu, her ay yaklaşık 0.5 Bitcoin üretilebileceği anlamına geliyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version