Winklevoss Bitcoin (BTC)'in Başka Bir Sorunla Karşılaşacağına İnanıyor

Winklevoss Bitcoin
Winklevoss ileride büyük bir değişiklik yaşanacağına olduğuna bildirdi. Bitcoin, koronavirüs ile ilgili birçok sorunla karşılaşmak üzere ve gelecek krizin tüm pazarı etkileyebileceğini söyledi. Son zamanlardaki sorunların ve sıkıntıların yanı sıra, Bitcoin henüz petrolle ilgili sorunları çözmedi. Mevcut 'bükülme noktası' sadece kripto para biriminin başa çıkması gereken sıkıntı miktarını artıracak bir şeydir.

Sözde bükülme noktası tarihi ve hayat değiştiriyor. Cameron Winklevoss bu gerçeğe dikkat ediyor ve tartışmayı önemli buluyor. Birkaç gün önce, girişimci ciddi bir tweet attı. Winklevoss'un COVID-19'un rolünün ve Bitcoin (BTC)'i nasıl etkilediğinin altını çizdi. Bilgiler gerçeklere ve analizlere ve kişisel deneyimlere dayanıyordu.

Metaverse ve Bitcoin, pandemi sırasında bir bükülme noktasıyla karşılaşacak. Cameron Winklevoss, takipçilerini kripto para birimini 'tutmaları' için çağırıyor. Girişimci, kripto para kamuoyunun nasıl bir dönüşüm geçirebileceğinden bahsediyor ve bu elbette mevcut krizin sunduğu koşullara bağlı olacaktır.

İyimser tahminleri, farklı pazar oyuncularının yankılarını yansıtıyor. Bitcoin, mali bir krizden sonra yaratıldığını ifade ettiler.

Piyasalar bu fikri doğrulamayı başardı. Hisse senedi piyasalarındaki ruh halini yavaş yavaş etkileyen eşi görülmemiş para baskısı raporları sunuluyor.

Petrol Üretimi Kesildi


Bildiğimiz gibi OPEC + liderleri petrol üretimini yüzde on azaltmayı kabul ettiler. Bununla birlikte, analistler bu tür düşük petrol kesintilerin yeterli olmadığını söylüyor. Kanıtları var ve fikirlerini kesinlikle doğrulamak için tartışmasız gerçekleri sunmaya hazırlar.

Contango'nun ana amacı, petrolün aşırı arzını bildiren ve uyaran bir fiyat yapısı olarak hizmet etmektir. Bloomberg, anlaşmaya rağmen petrolün contango'sunun sürekli arttığını ifade etti. Petrol kesintisi, aşırı akımın önlenmesi için yeterli görülmüyor. Piyasa durumu yanlış yorumlar ve petrol üretimi ile ilgili sıkıntıların giderilmesine yardımcı olmaz.

Aslında, Bitcoin değişikliklere duyarlı olmaya devam ediyor. Geleneksel pazarlarda meydana gelen tüm hareketler kripto paraya yansır. Uzmanlar bunun yavaşlamaya devam edeceğini düşünüyor - Mayıs için planlanan yarılanma (halving) etkinliği tüm BTC yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version