VeChain (VET) Performans İyileştirme Güncellemeleri!

Singapur merkezli tedarik zinciri Blockchain projesi VeChain, 16 Nisan 2020'de Github sayfalarında, Blockchain ağının önceki sürümlerindeki bazı sorunları ele almak için yeni ve sağlam güncellemelerle VeChain Thor V1.3.3'ü başlattıklarını belirten ayrıntıları paylaştı.

VeChain Thor V1.3.3


Opak ve parçalanmış küresel tedarik zinciri kanallarına şeffaflık getirmeyi amaçlayan Singapurlu bir dağıtılmış defter teknolojisi teknolojisi (DLT) projesi VeChain, yakın zamanda VeChain Thor V1.3.3'ün lansmanını açıkladı.

ThorV1.3.3'te sunulan güncellemeler sadece bakım niteliğinde olsa da, uzun süre VeChain blok zincirini rahatsız eden sorunların bazılarını ele almaya ve düzeltmeye söz veriyorlar. Bunlar arasında, blok zincirindeki blokların üretimi sırasında karşılaşılan bug'larla başa çıkma düzeltmesidir.

Github'da paylaşılan ayrıntılara göre VET customnet, onaltılı dizede bigint'i kabul etmek için yeniden tasarlandığından, güncelleme ağın özel ağında önemli bir değişiklik getiriyor.

Esasen, onaltılı dizede bigint desteği, Blockchain ağının, Number veri türünün desteklediği aralıktan daha büyük tamsayı değerleri içeren işlemleri desteklemesine izin verecektir. Bigint, programların büyük tamsayılarda aritmetik işlemleri güvenli bir şekilde gerçekleştirmesine, yüksek çözünürlüklü zaman damgalarını temsil etmesine ve diğer şeylerin yanı sıra büyük tamsayı kimliklerini kullanmasına izin verir.

Ayrıca, güncellenmiş Thor blok zinciri, isteğe bağlı modda soloya iyileştirme getirecek. Ayrıca, sık olmamakla birlikte, ana düğümü hemen hemen aynı anda aynı sayıda iki veya daha fazla blok aldığında daha iyi bloğu görmezden gelmeye zorlayan küçük bir hatayı giderir.

Son olarak, güncelleme, Thor blok zincirinin mevcut API sürümünü V1.3.2'ye yükler ve bu da Thor ağındaki verilere erişen uygulamayı önemli ölçüde geliştirir.

Her Seferinde Bir Kilometre Taşı


VeChain, potansiyel gerçek hayattaki kullanım durumları bolluğu ile orada daha umut verici blockchain projelerinden biri olarak kendini pekiştirdi. Proje o üstün çözümler geliştirmek için birlikte tedarik zinciri yönetimi ve DLT getiren aracı rolü oynamıştır adres sorunları şu anda tedarik zinciri alanı plagueing.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version