Trump'tan Petrol Endüstrisine Yardım!

Trump'tan Petrol Endüstrisine Yardım!
Koronavirüs (Covid-19) tüm dünyayı sararken en çok vaka haberleri ABD'den gelmeye devam ediyor. ABD'de tüm ülke pandemi etkisinde olduğu için petrol fiyatları tarihte görülmemiş biçimde düştü. Petroldeki önemli düşüşe müdahale etmek için ABD Başkanı Donald Trump petrol endüstrisine mali yardım sözü verdi.

ABD'de uygulanan Kilitlenme nedeniyle, otomobil kullanımı sınırlı. Bu, fiyatlar sıfır doların altına bile düştüğü için petrol endüstrisini etkiledi.

Bu durumla yüzleşmek için Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, yönetimin rekor düşük petrol fiyatlarından etkilenen petrol şirketlerine tam destek vermeyi planladığını belirtti.

İdare tarafından petrol şirketlerini desteklemek için adımlar atılıyor

Donald Trump, hükümete ve yönetime tam destek verileceğini açıkça belirtti. Enerji Sekreteri ve Hazine Sekreteri şu anda en çok etkilenen petrol şirketlerine fon sağlayabilecek ve ilgili şirketlerde çalışanların işlerini güvence altına alabilecek bir plan hazırlıyor.

Ancak bu plan henüz Beyaz Saray, Hazine ve DOE sözcülerinin onay işareti vermediği için doğrulanmadı.

ABD ham petrolünün Mayıs ayı fiyatı ilk kez Pazartesi günü derinden düştü. Ancak, neyse ki, fiyatlar Salı günü olumlu bir işaret göstermeye başladı, ancak hala varil başına sadece 1,30 dolar fiyatla satıldı. Haziran vadeli işlemlerin, fiyatın varil başına 15.37 dolar olduğu tahmin edildikçe daha aktif olması bekleniyor.

Birkaç petrol şirketi, küresel düzeyde iş yaptığı için Başkandan doğrudan finansal yardım istedi ve petrol depolama tankı alanı da azalıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version