Blockchain Projesi Dünyanın İlk Ethereum Alan Adı Destekli Kredisini Çıkardı

Kullanıcılara kredi sunan bir Blockchain şirketi olan Rocket LP DAO, dünyanın ilk Ethereum Name Service ( ENS ) desteğini yayınladı.

ENS Destekli İlk Kredi 


Kripto para birimi sahiplerinin Bitcoin ( BTC ) ve altcoin stash'larını Celsius, Compound, Nexo ve diğerleri gibi DeFi platformlarında teminat kullanarak kredi almaları artık oldukça yaygın olmasına rağmen, Rocket LP DAO kripto para dünyasında yeni bir başarı elde etti.

Birincisi, Rocket LP DAO, Ethereum Name Service operasyon müdürü Brantley Millegan'a 1.000 dolar kredi verdi.

Bildirildiğine göre, Millegan'a 90 gün içinde yüzde 15 faizle (toplamda 7.475 wETH) tam olarak geri ödenmesi için 6.5 wETH (o sırada yaklaşık 1.000 dolar) teklif edildi.

Faiz oranı, kullanıcılara 5,9 Yıllık Yüzde Oranı (APR) sunan Nexo da dahil olmak üzere düzenli kripto para kredisi platformlarında elde edilebilecek orandan daha yüksek olsa da, Rocket LP DAO yeni hizmetinin yaptığı gibi bir oyun değiştirici olarak kaldığını belirtmek gerekir. kullanıcıların NFT'leriyle daha fazlasını yapmaları mümkün.

ENS alan adları, ERC721 NFT standardını temel aldıkları için oldukça değerlidir ve akıllı sözleşmelere, Ethereum tabanlı cüzdan arabirimlerine ve daha fazlasına sorunsuz bir şekilde entegre olmalarını sağlar.

Heyecan verici gelişmeyi yorumlayan Milligan, şunları söyledi:

ENS isimlerinin isimlerden daha fazlası olduğunu göstermek için çok yol kat ediyor. Ayrıca, geniş bir NFT dünyasına ve onlarla yapılan her şeye sığabilirler, bu durumda bir kredi için teminat görevi görürler.
Farkında olmayanlar için ENS isimlerinin iki yetki seviyesi vardır: Tescil Ettiren ve Denetleyici. Kayıt Ettiren, adın nihai sahibidir ve ad için bir denetleyici ayarlamaktan sorumlu olan kişidir.

Bu yenilikçi özellik, ENS adlarının teminat olarak kolayca kullanılmasının nedenlerinden biridir, çünkü bir adın sahibi, bir kredi geri ödendiğinde tescil ettiren gücünü bir borç verme hizmetine aktarabilir. Borçlu temerrüde düşerse, borç veren ENS adresinin mülkiyetini kalıcı olarak dondurulacaktır.

Ethereum ekosistemi büyümeye devam ettikçe ve NFT'ler çekişmeye devam ettikçe NFT destekli kredilerin yakın gelecekte popülerlik kazanması bekleniyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version