Ripple Blockchain Yasası Dersleri İçin Bir Üniversite İle Anlaştı!

Ripple Blockchain yasası dersleri için bir üniversite ile anlaştı.
31 Mart 2020 tarihli resmi bir duyuruya göre, San Francisco merkezli Blockchain şirketi Ripple Inc.'in Üniversite Blockchain Araştırma Girişimi (UBRI) - Avustralya Ulusal Üniversitesi Yüksek Lisans programı ile ortak olarak, dağıtılmış etkilerini araştıran iki yeni ders başlatacak.

ANU ve Ripple, Blockchain'in Yasal Etkilerini Öğretecek


Öğrenciler arasında daha fazla özümsemek için, Blockchain teknolojisinin dünyadaki tüm büyük endüstrilerdeki geniş kapsamlı etkisi, Avustralya Ulusal Üniversitesi (ANU), Ripple Inc. ile birlikte, gelecek iki yıl Blockchain teknolojisinin yasal endüstri üzerindeki etkisini incelemek için bir program.

Konuya yakın kaynaklar başına, kurslar Ripple'ın UBRI gözetiminde geliştirilmekte. Deneyimsiz olanlar için Ripple'ın UBRI'sı, Blockchain, kripto para birimi ve dijital ödeme alanında ortaya çıkan eğilimleri ve gelişmeleri ayrıntılı olarak incelemek için dünyanın dört bir yanındaki üniversitelerle işbirliği yapmaya çalışan firmanın şirket içi programıdır.

ANU Hukuk Koleji Girişimci Üyesi Scott Chamberlain, iki yeni dersin öğrencilerin DLT ve hukukun birbiriyle karıştığı alanı daha iyi ve ayrıntılı bir şekilde anlamalarına yardımcı olacağını söyleyerek gelişmeyi yorumladı.

Kurslar, Ağır Hukuk Hizmetlerini Karşılayamayanlara Yardımcı Olacaktır


Chamberlain, kurslar için fonlamanın uzun vadede çok yardımcı olacağını ve DLT'nin insanların haklarını kullanma ve yükümlülüklerini yerine getirme yeteneğini geliştirmeye ve para ve avukatlara küçük yasal haklara bağımlılıklarını azaltmaya yardımcı olabileceği duygusunu aşılayacağını belirtti.

Sözlerine şu şekilde devam etti:

Tüketici hukuku uyuşmazlıklarını mahkeme sistemine girmeden çözebilecek eBay benzeri bir platform düşünün.
Ayrıca:
Avukatlardan kurtulmak veya işleri ortadan kaldırmakla ilgili değil. Her zaman daha yüksek uzmanlık gerektiren durumlar olacaktır.
Chamberlain, bu iki kursun başlatılmasının, insanların ağır yasal maliyetlere yol açmadan daha rutin anlaşmazlıkları çözmeleri için harika bir fırsat sağladığını da sözlerine ekledi. Ona göre, anahtar yasal sorun türlerini ayırt etmek ve daha sonra anlaşmazlığın ölçeğine uygun çözümler sunmaktır.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version