Litecoin (LTC)'de Neler Oluyor? Büyük Hareket mi Geliyor? 🔥

Litecoin yükselecek mi
Coinmarketcap verilerine göre 7. sırada bulunan Litecoin (LTC) yükseliş trendini sürdürmeye ve daha yükseğe tırmanmaya hazır olduğunu işaret ediyor olabilir. Bununla birlikte, 50 günlük üssel hareketli ortalama güçlü seyrederek LTC'nin yukarı yönlü potansiyeline ulaşmasını engelliyor.

Direncin test edildiğinde daha fazla zayıfladığını düşünülürse eğer er ya da geç desteğe dönüşebilme ihtimali mevcut.

50 günlük üssel hareketli ortalamanın üzerine çıkılması LTC'yi 100 veya 200 günlük üssel hareketli ortalamaya gönderebilir. Bu direnç seviyeleri sırasıyla 49 ve 54 dolardır.

Bununla birlikte, aşağı yönlü olarak, yatırımcılar %23.6 Fibonacci düzelme seviyesine dikkat çekiyorlar; tutunamamak boğa görünümünü tehlikeye sokabilir.

Litecoin ( LTC ) arkasındaki satış baskısında bu destek seviyesinin altına kapanmasına izin veren bir artış, piyasa katılımcıları arasında bir satışın tetiklenmesine de sebep olabilir. Böyle bir düşüş eğilimi muhtemelen Litecoin (LTC)'i 39 dolar seviyelerinde destek bulabilme ihtimalini güçlendirebilir.


CoinDikkat gibi bir kripto para haber toplayıcısı, kripto para endüstrisiyle sorunsuz bir şekilde güncel kalmanıza yardımcı olabilir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version