Libra'da Önemli Değişiklik!

Libra'da Önemli Değişiklik!
Facebook'tan David Marcus Perşembe günü yaptığı açıklamada, Libra stable coin projesinin yanı sıra bir dizi tek dövizli stablecoin geliştirdiğini doğruladı.

Önemli bir açıklamada, LBR, temel olarak yeni bir tanıtım bültenine göre bu tek para birimi stabilcoinlerinden oluşacak:

LBR, tek para birimi olan sabit paralardan ayrı bir dijital varlık olmayacak. Bu değişiklik kapsamında LBR, Libra ağında bulunan tek para birimi cinsinden stablecoinlerin bazılarının dijital bir bileşimi olacak.
Facebook'un Marcus tarafından kaydedilen diğer değişikliklerle birlikte hareket, geçen yaz resmi başlangıcından bu yana projenin karşılaştığı düzenleyici baskıya bir işaret teşkil ediyor. Libra, sosyal medya devi Facebook'u içeren uluslararası bir şirket organizasyonu tarafından destekleniyor. Tanıtım Bülteni Libra'nın, merkez bankası kripto para birimleri için bir platform olarak hizmet edebileceğini kuvvetle gösteriyor. Merkez bankaları bu tür girişimleri başlatmak için harekete geçerse, bu tür hareketler zamanla Libra’nın yüzünü değiştirebilir.

Libra ayrıca FINMA ile yaptığı görüşmelerin de olumlu geçtiğini ifade ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version