Kripto Paralarda Al-Sat Yaparken Önemli Detay: Algoritmik Trade 🔥

Kripto Para Icrypex
Bu hafta sizlerle Icrypex'ten dikkatimizi çeken bir yazıyı paylaşmak istiyoruz, yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz: https://bit.ly/39SMfvb

Algoritmik trade bireysel duygu ve irrasyoneliteden etkilenmeden, alım satım emirlerinin hazırlanan algoritmalar ile bilgisayar programları tarafından uygulanmasıdır. Finans piyasalarındaki işlemlerin yüzde 80’i algoritmik trade eden botlar tarafından gerçekleştirilir. Bilindiği üzere dünyanın en büyük hedge fonları Bridgewater Associate (160 milyar dolar), AQR (80 milyar dolar) ve Two Sigma (50 milyar dolar) algoritmik trade yapılarak yönetilir.

Algoritmik trade zaman zaman HFT (High Frequency Trading) ile karıştırılabilmektedir fakat HFT bilgisayarlar tarafından yapılsa da işleyiş şekli açısından algoritmik trade'den farklıdır. HFT saniyede binlerce işlem yaparak çıkan anlık avantajları değerlendirirken algoritmik trade belirli şartlar sağlandığında alım ya da satım yapar.

Icrypex'in blog yazısının tamamı için tıklayın: https://bit.ly/39SMfvb

Icrypex Telegram: http://bit.ly/icrypextelegram
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version