IOST, Yaratıcı Blockchain Fikirlerini Canlandırmak için IOST Plan X Ödül Programını Başlattı

Iost Plan X Ödül Programı
IOST Plan X

Son zamanlarda yaşanan bir gelişme, önde gelen Blockchain ağı IOST, dünya çapında yetenekli dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) geliştiricilerini, IOST blok zinciri üzerinde pratik araçlar geliştirmek için en sağlam fikirlerini ortaya çıkarmaya teşvik eden bir ödül programı olan IOST Plan X'i başlattı.

Etkili uygulamalar yaratma iştahı olan Blockchain geliştiricilerinin, yenilikçi becerilerini sergilemek için IOST Plan X'e katılmaları teşvik edilir. Proje, doğrudan IOST blok zincirine uygulanabilecek etkili fikirlere sahip olduklarına inanan geliştiricileri arıyor.

İlgilenen geliştiriciler formunu buradan doldurabilirsiniz. Kendi iletişim bilgilerinizle birlikte, onların fikirlerini ayrıntılı bir açıklama ile. Fikrin değerlendirmesinin başarıyla tamamlanmasından sonra, IOST ekibi daha fazla geliştirici teşviki paylaşmak için geliştiriciyle iletişime geçecektir.

Ayrıca duyuru, IOST topluluk üyelerini IOST Blockchain'de görmek istedikleri yararlı blok zinciri araçlarını veya merkezi olmayan uygulamaları (dApps) paylaşmaya da çağırdı. Fikirlerin değerlendirilmesinden sonra IOST, bu tür fikirleri hayata geçirebilecek dApp'ler oluşturabilen geliştiricileri arayacaktır.

Beyin fırtınası için bir teşvik olarak, IOST ekibi kabul edilen tüm fikir sağlayıcılarını IOST token'larıyla ödüllendirecektir. İlgilenen IOST topluluk üyeleri fikirlerini buraya gönderebilir.

IOST Geliştirmeye Devam Ediyor


Her ne kadar mevcut küresel pandemi dünyadaki iş ve endüstrilerin büyük çoğunluğunu durdurmuş olsa da, Blockchain endüstrisi ve özellikle IOST projesi istikrarla devam ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version