Küresel Salgının Bitcoin ve Altcoinlere Yansıması Nasıl? Cumartesi Canlı Yayındayız! 💪

Küresel Salgının Kripto Para Yansıması Nasıl? Cumartesi Canlı Yayındayız! 💪
Evde kaldığımız bu dönemlerde Icrypex'in düzenlediği webinarlar devam ediyor. 11 Nisan Cumartesi günü saat 18:00'de Kripto Sözlük (Eren Caner), Halil Reçber ve Ece Ildır'ın katılımıyla düzenlenecek olan webinara buradan katılabilirsiniz!

Kriptosozluktv.com'da 24 Mart 2020 tarihinde duyurduğumuz gibi Icrypex ilk webinarını gerçekleştirmişti. Koronavirüs sebebiyle evde kaldığımız bu süreçte hem sizleri sektör hakkında bilgilendirmek hem de keyifli bir vakit geçirebilmek adına Icrypex kripto para borsası YouTube kanalında webinarlara devam ediyor!

Borsanın resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre, 11 Nisan Cumartesi günü saat 18:00'da YouTube kanalında bir webinar daha gerçekleşecek. Bilindiği gibi koronavirüs dünya ekonomisinde dengeleri değiştirdi ve pandeminin sonrasında özellikle kripto paralarda ne yaşanacağı merak konusu. Bu etkinlikte koronavirüsün kripto para piyasasına etkileri ve pandeminin ardından Türkiye'de kripto paraları nasıl bir senaryonun beklediği konuşulacak. Kripto para Youtube performansçısı Kripto Sözlük, finansal piyasaların tecrübeli ismi aynı zamanda Icrypex Araştırma Müdürü Halil REÇBER ve avukat Ece ILDIR webinarın konuşmacıları olacak.

Sen de bu etkinliği kaçırmak istemiyorsan buraya tıkla! https://bit.ly/3c5AoeI


Icrypex Telegram:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version