HTC, Trendi Exodus Akıllı Telefonla mı Belirleyecek?

HTC, Trendi Exodus Akıllı Telefonla mı Belirleyecek?
Tayvan merkezli akıllı telefon şirketi HTC, Exodus'a, kullanıcıların 270'den fazla GB blok zincirindeki işlemleri doğrulamasına izin vermek için bir kripto madenciliği işlevi ekledi. Şirket bu akıllı telefon ile trendi belirlemeye çalışıyor.

Tayvanlı akıllı telefon şirketi HTC, Exodus 1 modelini 2018'de piyasaya sürdü. Exodus 1, kripto para ticareti için tasarlanmış Blockchain odaklı bir telefondu. Ancak akıllı telefon beklenen ilgiyi göremedi ve ve Tayvanlı şirket, Samsung gibi Android devleriyle rekabet etmedi. Bu ayın başlarında HTC, Exodus akıllı telefonunda kullanıcıların 270'den fazla GB blok zincirindeki işlemleri doğrulamasına izin vermek için bir kripto para madenciliği işlevi tanıttı.

Exodus, Kullanıcıların Kripto Para Birimini Kullanmasını Sağlar


HTC, ilk olarak Exodus modelini, kullanıcıların verileri ve kripto para varlıklarını görülebileceği bulut yerine bir cihazda gizli ve güvenli tutmasını sağlayan bir sistem olarak tasarladı. Ancak şirket aynı zamanda kripto para madenciliği özelliğini ekledi. Genellikle, kripto para madenciliği, kripto para birimini çözmek için matematiksel problemleri çözen güçlü bilgisayarlar tarafından yapılır. Bununla birlikte, teknoloji analistleri hala HTC için büyük bir gelir kaynağı olmayacağına inanıyor.

Exodus, Akıllı Telefon Geliştiricileri Arasında Bir Trend Oluşturabilir

HTC, Trendi Exodus Akıllı Telefonla mı Belirleyecek?
Bir Forbes raporuna göre, HTC Exodus, akıllı telefon geliştiricileri arasında bir eğilim oluşturuyorsa kripto para madenciliğini değiştiriyor olabilir. Bir HTC sözcüsü, Exodus cihazları, kripto para topluluğu için önemli bir atılım olabileceğine dikkat çekti. Sözcü, sürekli yenilik yapmak ve kripto para topluluğu ve Blockchain ekosistemleri için en iyisini akıllı telefonlara getirmek istediklerini söyledi. Strategy Analytics'in genel müdürü Neil Mawston, Tayvanlı mobil üretici HTC'nin mobil kripto para madenciliğini daha ucuz ve daha erişilebilir hale getirerek demokratikleştirmeye çalıştığını söyledi.

HTC, sanal gerçeklik başlığını son birkaç yılda genişletirken, genel olarak daha az amiral gemisi telefonu piyasaya sürdü. HTC'nin 2001'den bu yana olan %10.7'lik pazar payı, akıllı telefon rakiplerinin sıçramalarından dolayı epey geriledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version