Gemini Kripto Para Borsası, Brave'in BAT'ını Listeleyecek

Gemini Kripto Para Borsası, Brave'in BAT'ını Listeleyecek
6 Nisan 2020 tarihli resmi bir duyuruya göre, ABD merkezli Gemini kripto para borsası, yakında gizlilik merkezli web tarayıcısı Brave'e ait Basic Attention Token (BAT) için destek sağlayacağını belirtti.

Gemini BAT Desteğini Genişletiyor


Resmi duyuru uyarınca, borsa 24 Nisan 2020, 09:30 ET'den itibaren BAT ticaretini mümkün kılacak. Bu, Gemini kullanıcılarının çok geçmeden BAT'ı borsadaki hesaplarına çekebilecek ve yatırabilecekleri anlamına gelir.

Dijital token sadece borsada listelenecek altıncı kripto para birimi olacağından, duyuru BAT topluluğu için büyük bir gelişme olarak geliyor.

Borsa, BAT için USD, BTC ve ETH ticaret çiftlerini hem sürekli sipariş defterinde hem de otomatik blok ticaret sisteminde sunacağını da sözlerine ekledi.

Brave'in BAT'ı, gerçek dünyada muazzam bir kullanım örneğiyle bugün var olan birkaç kripto para biriminden biridir. Kripto para birimi, kullanıcıları, reklamverenleri ve yayıncıları bağlamak ve ödüllendirmek içinetkili bir mekanizma aracılığıyla İnternet kullanıcılarına gücü geri vererek web'in işleyiş şeklini yeniden tasarlamayı amaçlamaktadır.

Merkezi olmayan web tarayıcısı hakkında duyuru kısmen şöyle:

Brave, istenmeyen reklamları ve izlemeyi varsayılan olarak engeller ve reklamları görüntülemeyi seçtiklerinde kullanıcıları BAT ödemeleriyle ödüllendirir. Kullanıcılar daha sonra doğrudan veya dolaylı olarak BAT'ı ziyaret ettikleri sitelere daha hızlı ve daha güvenli bir göz atma deneyiminin keyfini çıkarırken, bunların tümü bir kullanıcının göz atma geçmişini veya tercihlerini ortaya çıkarmadan gerçekleştirilir. Brave ve BAT Javascript programlama dilini geliştiren ve aynı zamanda Mozilla'nın kurucu ortağı olan Brendan Eich tarafından oluşturuldu.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version