Gemini Chainlink (LINK) ve 2 Kripto Parayı Listeliyor! 🔥

Gemini kripto para borsası Chainlink ve 2 kripto parayı daha listeleyeceğini duyurdu!
Gemini, 9 Nisan'daki bir blog yayınında Dai (DAI), Chainlink (LINK) ve Orchid (OXT) içeren işlem çiftlerinin eklendiğini duyurdu. Yeni eklemeler Gemini kripto para borsası platformundaki toplam kripto para sayısını 9'a çıkarıyor.

Gemini bu kripto paraları özellikle kanıtlanmış pazarları ve ekosistem geliştikçe talebin artmaya devam edeceğini öne süren yeni tüketim modelleri için seçtiğini ifade etti. Dai, Maker Protokolü'nün merkezi olmayan finans (DeFi) platformunun ABD dolarına yumuşak bir sabitleyici olan teminat destekli stablecoin. Chainlink, Blockchain akıllı sözleşmeleri ve zincir dışı veriler arasında köprüler oluştururken Orchid, sanal özel ağ (VPN) bant genişliği için eşler arası merkezi olmayan bir pazardır. Listelenen kripto paraların depozitoları 24 Nisan'da 09:30'dan itibaren kabul edilecek ve işlem kısa bir süre sonra takip edilecek. Mevcut yatırımcılar, yeni desteklenen kripto paraları yatırmak istiyorlarsa, mevcut adresler desteklenmeyecekleri için yeni bir Ethereum para yatırma adresi oluşturmaları gerekecektir.

Yeni eklemeler mevcut desteklenen kripto paralara; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Zcash (ZEC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ve yakın zamanda duyurulacak olan Basic Attention Token (BAT)'da dahil ediliyor.

Gemini, saklama hizmetinde 15 kripto para birimini daha destekliyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version