Forbes 2020 Dünya Milyarderleri Listesinde 4 Kripto Para Girişimcisi

Forbes 2020 Dünya Milyarderleri Listesinde 4 Kripto Para Girişimcisi
Forbes dergisi kısa süre önce dünyanın en zengin kişilerin listesini yayınladı. Listede 2000 milyarder var, bunlardan dördü kripto para endüstrisine ait. Binance CEO'su Changpeng Zhao, 2018'de kripto para endüstrisinde dünyanın en zengin üçüncü kişisi seçilmesine rağmen yeni listede adı geçmiyor.

Forbes ''2020'deki En Zengin" listesinde 2000'den fazla milyarder var, listede kripto para endüstrisine ait dört kişinin adı geçiyor. Forbes, 8 Nisan'da yayınlanan listesinde farklı sektörlerden 2095 milyarder seçti. Listede adı geçen kripto para endüstrisinden dört kişi mevcut, isimleri: Micree Zhan, Jihan Wu, Chris Larsen ve Brian Armstrong'du.

Bitmain kurucu ortağı Micree Zhan listeye 3.2 milyar dolar net değerle girdi

Forbes listesindeki kripto para sektöründen en zengin kişi, 690'ıncı sırada net 3.2 milyar dolar değer ile görünen Bitmain kurucu ortağı Micree Zhan. Bitmain'in diğer kurucu ortağı Jihan Wu da listede çok geride değil. Net değeri 1.8 milyar dolar. Ripple'ın CEO'su Chris Larsen de 886 numarayla listede yerini aldı ve onun net 2.6 milyar dolar değeri mevcut. Listede yer alan dördüncü kişi Coinbase CEO'su Brian Armstrong. Net değeri bir milyar dolar ile 2087'den listedeki yerini aldı.

Binance CEO'su Changpeng Zhao listede yer almadı

Binance CEO'su Changpeng Zhao, net değeri yaklaşık 1 milyar dolar olarak tahmin edilen kripto para endüstrisindeki en zengin kişiler arasında. Ancak dünyanın önde gelen kripto para borsalarından birinin CEO'su, 2020'de Forbes'in en zengin listesinde yer bulamadı. Binance CEO'su, Şubat 2018'deki yayın tarafından "Kripto Para Birimi En Zengin İnsanlar" listesinde üçüncü olmuştu. Cameron Winklevoss da listede yoktu. Onların net değerinin 1.8 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version