Ethereum Bu Seviyeyi Kırabilecek mi? Taze Ralli Şansı 🔥

Ethereum ETH fiyat tahmini
Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH) Amerikan Doları karşısında 135 dolarlık ana direniş alanını aşabilmek için mücadele ediyor. Ethereum fiyatı, önümüzdeki oturumlarda güçlü bir ralli başlatmak için 135 dolarlık engeli kırmalı.

Ethereum şu anda ABD Doları karşısında 135 dolarlık direnç seviyesinin altında toplanıyor. Fiyatın 130 dolar civarında iyi bir destek bulması muhtemel.

ETH / USD saatlik grafikte 133 dolara yakın destekli bir yükseliş eğilimi çizgisinin altında bir kırılma oldu. Kur, 135 doları aşabilmek için başka bir girişimde bulunmadan önce 130 dolara doğru bir düzeltme gerçekleşebilir. Dün, Ethereum (ETH)'da Amerikan Doları karşısında 130 dolarlık direnç alanının üzerinde makul bir artış gerçekleşti. Ethereum fiyatı 132 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde biraz hız kazandı.


Ancak, fiyat ana 135 dolar direnç alanının üzerinde güç kazanmak için mücadele etmeye devam etti. Boğalar 135 dolarlık engeli temizlemek için ikiden fazla girişimde bulundular, ancak başarısız oldular. 135.40 dolar civarında bir yükseliş oluştu ve fiyat şu anda daha düşük seviyede.

ETH / USD saatlik grafikte 133 dolara yakın destekli bir yükseliş eğilimi çizgisinin altında bir kırılma oldu. Ethereum, 124 doların en düşük seviyesi ile 13doların en yüksek seviyesine doğru hareketin %23.6 FIB geri çekilme seviyesinin altında bile işlem gördü.

Fiyat şu anda 132 dolar seviyesine ve 100 saatlik SMA'ya yakın teklifler buluyor. Daha fazla dezavantaj varsa, fiyat 130 dolar destek seviyesini test edebilir.

124 $ 'dan en düşük seviyeden 135 dolara kadar olan artışın %50 FIB geri çekilme seviyesi de güçlü bir destek görevi görmek için 130 dolar bölgesine yakın. Başka herhangi bir kayıp belki de 124 dolara doğru ciddi bir düşüşe neden olabilir.

Ralli Şansı Var mı?


Ethereum 130 dolarlık destek alanının üzerinde teklif vermeye devam ederse, önemli 135 dolarlık direnç bölgesini temizlemek için başka bir girişimde bulunabilir.

135 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde başarılı bir kapanış ve daha sonra yapılacak bir sonraki seansta güçlü bir ralliyi tetikleyecektir. Bir sonraki kilit direnç, boğaların 150 dolar seviyesinin bir testini hedefleyeceği 142 dolar seviyesine yakın olduğu ifade ediliyor.

Teknik Göstergeler


Saatlik MACD - ETH / USD için MACD yükseliş bölgesine geri dönmek üzere.
Saatlik RSI - ETH / USD için RSI hala pozitif bir açıyla 50 seviyesine yakın.

Büyük Destek Seviyesi - 130 Dolar
Büyük Direnç Seviyesi - 135 Dolar
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version