Çin E-Ticarete Güveni Arttırmak için Blockchain Platformu Kuruyor

Çin'den Blockchain hamlesi!
Chongqing Jinwowo Network Technology Co. Ltd. Çinli bir teknoloji firması, Çin'in ilk Blockchain ve e-ticaret ekoloji ortak laboratuvar geliştirmek için Çin Mobil Blockchain Derneği Komitesi ile işbirliği yapıyor. 15 Nisan 2020 tarihli raporlara göre ekip, ülkenin e-ticaret ekosistemine güveni ve şeffaflığı artıracak altın zincir adı verilen bir Blockchain ağı kurmayı planlıyor.

Jinwowo, DLT ile Çin e-Ticaretinin Güçlendirilmesi


Konuya yakın kaynaklara göre, Chongqing Jinwowo ve Çin Mobil İletişim Birliği Blockchain Profesyonel Komitesi geçtiğimiz günlerde her iki kuruluş arasındaki yeni ittifakı işaretlemek için bir "bulut imza" töreni düzenledi.

Her iki taraf arasındaki ortaklık, bölgenin e-ticaret ekosisteminde güveni ve şeffaflığı teşvik etmek için Çin'in Chongqing şehrinde türünün ilk örneği olan "Blockchain + E-ticaret Ekolojisi" ortak laboratuvarını geliştirmelerini sağlayacak.

Bu hedefe ulaşmak için Jinwowo, "altın zincir" adlı bir Blockchain platformu kurmayı planlıyor. Ekip, altın zincirin asıl amacının güven konularını ve tedarikçinin sorumluluk konularını çözmek ve sınır ötesi e-ticareti arttırmak ve aynı zamanda tüketicilerin ilgisini korumak olduğunu söylüyor.

Dahası, ekip, e-ticarette dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) uygulamasını hızlandırmayı ve Blockchain tarafından desteklenen yeni bir iş ekosistemi yaratmayı yenilikçi bir inisiyatif beklediğini açıkça belirtti.

Jinwowo konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Laboratuarın işbirlikçi gelişimi, Blockchain'in sınır ötesi e-ticaret de dahil olmak üzere e-ticarete entegrasyonunu artıracak ve zincir üzerinde teknolojiyi endüstri ile büyük ölçüde birleştiren yeni bir iş ekosistemi kuracak.
Ekip, personel eğitimi, politika danışmanlığı ve araştırma yapmanın yanı sıra, önerilen Blockchain ve e-ticaret laboratuvarının topluma "başlangıç ​​inkübasyonu, teknik danışmanlık, yetenek eğitimi" ve daha fazlası gibi diğer hizmetleri de sağlayacağını ima etti.

Çin, en acımasız kripto para politikası ile yetki alanlarından biri olmaya devam ederken, Asya devi, altta yatan Blockchain teknolojisinin potansiyelini kabul ediyor ve bu yeniliğin ön saflarını işgal etmeye kararlı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version